Bodrum Gündem

BODRUMLU SPORCULAR OLİMPİYAT YOLUNDA…

BODRUMLU SPORCULAR OLİMPİYAT YOLUNDA…
fatih-uzunluluBodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcuları Kayra Sezgin ile Umut Altıntaş, yapılacak Gençler Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı.
Bodrum Gündem Haber 
Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcuları Kayra Sezgin ile Umut Altıntaş Gençler Dünya Kupası’nda başarı elde etmeleri halinde 2018 yılında Arjantin’de yapılacak Dünya Gençlik Olimpiyatları’na gidecek.
Bodrumlu genç sporcular Kayra Sezgin ile Umut Altıntaş yaklaşık, bir süre önce İstanbul’da gerçekleştirilen elemelerde başarı elde ederek, 1-2 Temmuz tarihlerinde Hırvatistan’da yapılacak Dünya Kupası’na Türk Milli Takımı adına katılacak 20 kişi arasına girdi. Genç sporcularımız Hırvatistan’da başarı elde etmeleri halinde ise 2018 yılında Arjantin’de yapılacak Dünya Gençlik Olimpiyatları’nda yarışacak.
Başarılı sporcuların antrenörü Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu  gençlerin kazandığı başarı ile ilgili şunları söyledi
“2018 yılında Arjantin’de yapılacak Gençlik Olimpiyatları öncesinde bu Dünya Kupası çok büyük önem taşıyor. Buradan alınan sonuçlar neticesinde Gençlik Olimpiyatlarına gitmeye hak kazanacak sporcular belirlenecek. Umuyorum 2 sporcumuz da 2018’deki olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecekler.”
İki hafta önce İstanbul’da yapılan seçmelerde birinci olan Geçtiğimiz yılın Dünya şampiyonu Kayra Sezgin “Ankara’da yapılacak 10 günlük milli takım kampına gidiyorum. Ardından da 1-2 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan’da yapılacak Dünya Kupası’na katılacağım. Oradan da başarı elde etmem halinde 2018 yılında yapılacak Gençlik Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanacağım. Bunun için çok mutlu ve gururluyum. Orada da Türk bayrağını dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah olimpiyatlarda da arkadaşımla birlikte yer alacağız.”  dedi.
Dünya Kupasın’da Türk Milli Takımı adına mücadele edeceklerini belirten Umut Altıntaş “Kazandığımız bu başarılardan ötürü çok mutluyuz. Ülkemizi, ay yıldızlı bayrağımızı, Bodrumumuzu başarılı bir şekilde temsi edeceğiz” şeklinde konuştu.
Sezgin ile Altıntaş, bugün milli takım kampına katılmak üzere Ankara’ya hareket etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.