Bodrum Gündem

BODTO, SİYAH BEYAZA BÜRÜNDÜ…

BODTO, SİYAH BEYAZA BÜRÜNDÜ…

unnamed (1)Beşiktaş Futbol takımının süper ligde kazandığı şampiyonluğunu kutlayan Bodrum Ticaret Odası, Oda binasına dev Beşiktaş bayrağı astı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, üç yıl önce yönetim kurulu kararı ile başlayan geleneği bozmayarak bu yıl da süper ligde şampiyon olan futbol takımının dev bayrağını BODTO hizmet binasına astı.

Beşiktaş Futbol Takımının bu yıl Süper Ligde galip olmasına en çok sevinenlerden biri de Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon oldu. Bilindiği üzere üç yıl önce yönetim kurulu kararı ile başlayan ve geleneksel hale gelen etkinlikte Süper Ligde şampiyon olan takımın bayrağı BODTO Hizmet binasına asılıyordu.

BODTO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Kocadon “Hizmet binamıza bayrak asma geleneğimize üç sene evvel meclis kararı ile başladık. O yıl Süper Ligde şampiyon olan takımın bayrağını Ticaret Odamızın duvarından aşağıya sallandıralım Bodrumdaki taraftarları kutlayıp tebrik edelim istedik. İki sene önce Galatasaray ile başladı bu.  Galatasaray’ın dört yıldızı kutlu olsun diye bir bayrak asıp kutlamıştık kendilerini.  Son iki senedir de Beşiktaş’ımızın bayrağını asıyoruz. Bir Beşiktaşlı olarak bundan büyük gurur duyuyorum. İşin ilginç tarafı hem yönetim kurulu başkanı olarak ben, hem de meclis başkanımız İlhan Ersan koyu Beşiktaşlıyız. Centilmen bir yönetim var Bodrum Ticaret Odasında. Onu da buraya yansıtarak tüm Bodrumlulara gösteriyoruz. “ dedi.

BODTO Yönetim Kurulu başkanı Mahmut Kocadon Beşiktaş bayrağının rengi soluncaya kadar Bodrum Ticaret Odasının girişinde asılı kalacağı bilgisini verdi.

unnamed (1)

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.