Bodrum Gündem

21 YILDIR RESİMLERİNDEN ELDE ETTİĞİ GELİRLE KIZ ÇOCUKLARINI OKUTUYOR…

ACIBADEM-KARMA-SERGİ-NEVİN-TORUN 1 (1)Nevin Torun, 21 yıldır yaptığı resimlerin satışından elde ettiği gelirle ihtiyaç sahibi kız çocuklarının okutulmasını sağlıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İçlerinde Nevin Torun’un da bulunduğu 10 ressamın eserlerinin yer aldığı karma resim sergisi Acıbadem Hastanesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 21 Haziran’da hastane lobisinde sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlıboya tablolar büyük beğeni topladı.

21 Yıldır Kazandığını Kız Çocuklarının Okutulmasında Kullanıyor…

Karma sergide 4 resmi bulunan ressam Nevin Torun, Bodrum’da ilk kez bir sergiye katıldığını belirttiği konuşmasına şöyle devam etti “21 yıldır resim yapıyorum.  Bu sergiye 4 yağlı boya remimle katıldım. Bundan önce beşinci kişisel sergimi Teşvikiye’de açmıştım. Bodrum’da ilk kez bir sergiye katıldım. Bundan sonra da inşallah Bodrum’da başka sergiler de açacağım. Amacım bu çalışmalarımın gelirini yararlı hale getirmek. 21 yıldır da bunun için uğraşıyorum. Resimlerimden herhangi bir gelir elde ettiğim zaman onu özellikle kız çocuklarının okutulması için kullanacağım.

Ayşegül Gücüyener Kora, Bilsun Sözeri, Emine Karip, Hafize Ortaç, Lale Acun, Nermin Ekin, Nevin Torun, Semiha Şakir Elveren, Sıla Güven ve Yeşim Sezgin’in eserlerinin yer aldığı karma sergi 5 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.