Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÖRGÜTÜ “ADALET YÜRÜYÜŞÜ”NDE…

chp bodrum örgütü adalet yürüyüşünde (10)CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılmak üzere Bodrum’dan Ankara-Kızılcıhamam’a giderek yürüyüşe katıldı.

Bodrum Gündem Haber 

CHP Muğla İl Başkanlığı organizasyonuyla yapılan ve Muğla ve ilçelerinden gelen yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen Ankara-Bolu arsındaki 20 km’lik Adalet Yürüyüşüne 7. gününde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir ve Akın Üstündağ, İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ile yönetim kurulu üyeleri,  CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, Bodrum’dan CHP’li Belediye Meclis üyeleri Önder Batmaz, Mustafa Saruhan, Ali Öztürk, Özden Baysal, Funda Akçalı ve partililerin olduğu Muğla heyeti de Genel Başkan Kılıçdaroğlu önderliğinde yürüyüş kortejine eşlik etti.

Partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında Ankara-Bolu arası 20 Km’lik etabı ellerinde “adalet”, “Adalet için el ele, adalet için hep birlikte”, “Adalet için yürüyoruz”, “Bu ülkede ne adalet var ne kalkınma” yazılı pankart ve dövizler eşliğinde ‘Vekiller içerde damatlar dışarıda’ sloganları atarak ve “İzmir Marşı” söyleyerek bitirdiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılmak üzere Bodrum’dan Bolu’ya giden partililer arasında bulunan Erol Doğan, yürüyüşte kalp spazmı geçirdi. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Erol Doğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürümek için güzel bir gün  diyerek başlattığı ve İlk gününden buyana ilçe olarak basın açıklamalarıyla destek verdiğimiz “Adalet Yürüyüşü”ne Bodrum’dan yönetim kurulu üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, partililerimiz ve bazı STK üyelerimiz ile birlikte Muğla örgütünün öncülüğünde Ankara-Bolu arasındaki 20 Km’lik yürüyüşe eşlik ettik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz. Ayrıca bu yürüyüşte bizleri yalnız bırakmayan fakat sağlık sorunu yaşayan partilimiz Erol Doğan’a da geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.