Bodrum Gündem

TARIM FESTİVALİNDE KAN DÖKENLER YAKALANDI…

TARIM FESTİVALİNDE KAN DÖKENLER YAKALANDI…

murat-aslan-tarım-fuarında-ayağından-vurdular-31 Temmuz’da Bodrum’da başlayan Tarım, Kültür ve Sanat Festivali’nde organizasyonu yapan şirket yetkililerinden G.O stant kuran Murat Aslan’ı ayağından vurarak yaraladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ziraat Odası tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bodrum Tarım, Kültür ve Sanat Festivali’nde çıkan kavgada Murat Aslan isimli kişi ayağından vurularak yaralandı. Polisin; olayın ardından bölgeden uzaklaşan yaralama şüphelisi O.G. ve beraberindekileri akşam saatlerinde suç aleti olan silahla birlikte yakaladığı ifade edildi.

yaklasik-2-saat-buharda-pisen-mandalina-dolmasinin-turkiyede-patenti-de-alindi-fadime-aslan-uluslararasi-patenti-almak-icin-de-aslan-IHA-20150713AW476070-3-tBodrum Mandalina Evi adına fuarda stant açan Fadime ve Murat Aslan’ın; organizatörler tarafından kendilerine haber verilmeden gece geç saatlerde fuarın elektriğini kestikleri için buzdolaplarında satılmak üzere hazırladıkları ürünler bozuldu. Zararlarının karşılanmasını talep eden Murat Aslan ile organizasyonu gerçekleştiren firma yetkilileri arasında bir tartışma yaşandı. Telefonla konu hakkındaki sorularımızı yanıtlayan Bodrum Mandalina Ev’inden Fadime Aslan olayla ilgili şu açıklamada bulundu “Önceki gece saat bire kadar stantta satış yaptık ve sonraki günlerde satacağımız ürünlerimizi buzdolabına koyarak oradan ayrıldık. Dolapta mandalina dolmasından, çiğ böreğe, mantıya, yoğurda ve limonataya kadar pek çok ürünümüz yer alıyordu. Organizasyondan birileri bizlere bilgi vermeden gece fuarın elektriğini kesmiş. Sabah gelip standımızı açtığımızda tüm ürünlerimizin bozulduğunu gördük. Yetkililerden zararımızın karşılanmasını talep ettik. Eğer bize gece elektriği kapatacaklarını söyleselerdi biz de bozulacak her şeyi evimize götürürdük. Fakat şirket yetkilisi bizi tehdit etti. Eşimle aralarında münakaşa başladı. Bekleyin yarım saat sonra geliriz diyerek gittiler. Biz hakkımızı savunmaya çalışıyoruz. O da bize ‘Sen mermiden hızlı mısın?’ dedi. Adamlarımı toplayıp geliyorum dedi. Gerçekten de yanında 4 tane adam elinde silahla yürüye yürüye geldiler. Arbede yaşandı ve o arada eşimi ayağından vurdular…” dedi.

Fadime Aslan, silahla vurulma anından sonra firma yetkilisi olduğunu ifade ettiği bir kadının önce kendilerini darp ettiğini sonra da zanlı ve beraberindekileri bir araca bindirerek olay yerinden uzaklaştırdığını iddia etti.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi gelerek şüphelilerin yakalanması için bir çalışma başlattı.  Kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, organizasyon şirketi yetkilisi olduğu öğrenilen M.Z. gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ayağından yaralanan Murat Aslan ise ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Arslan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polis, yaralanan Murat Aslan’ın eşi ve iki çocuğunun ifadelerine başvururken, olayın ardından kaçan saldırgan G.O. ve beraberindeki 3 kişinin akşam saatlerinde yakalanarak ilçe Emniyet Müdürlüğüne getirildikleri ifade edildi.  Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Zanlı ve şüphelilerin yarın hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.