Bodrum Gündem

BAŞKAN KOCADON KILIÇDAROĞLU İLE YAN YANA ADALET İÇİN YÜRÜDÜ…

kocadon-kılıçdaroğlu-adalet-yürüyüşünde-4
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”ne katıldı. Kocadon’a yardımcıları, BESİAD Başkanı, CHP Bodrum eski İlçe Başkanları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. 
Bodrum Gündem Haber/FB
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a gitmek üzere başlattığı “Adalet Yürüyüşü” 20’inci gününe girdi. Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda partilinin eşlik ettiği yürüyüşe daha önce Bodrum’dan da katılımlar olmuştu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yardımcıları Taner Uslu ile İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri Niyazi Atare, Cafer Doğan, Osman Küçükyüzbaşı, Nurten Çakıcı Bıçak, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, CHP Bodrum İlçe eski Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Duran Öztürk, partililer ile Bodrum Belediyesi çalışanlarından bir grup Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne katıldılar.
Sabah saatlerinde yürüyüşe katılan Kocadon, Kılıçdaroğlu ile beraber yan yana yürüdü.
Yağmur altında gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Bodrum’a dönmek üzere yola çıktılar.
CHP Bodrum eski İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve Duran Öztürk’ün Başkan Kocadon’un ekibi ile Adalet yürüyüşüne çıkması Bodrum sokaklarında adeta infial etkisi yaratırken, önümüzdeki günlerde başlayacak ilçe ve il kongrelerinin yoğun mücadele içinde geçeceğinin  sinyalleri de verilmiş oldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.