Bodrum Gündem

BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ, BODTO ÜYELERİNE % 20 İNDİRİM UYGULAYACAK…

BODTO BAŞKANI MAHMUT KOCADON PROTOKOL1

Bodrum Ticaret Odası ile Bodrum Amerikan Kültür Koleji arasında yapılan protokol ile; BODTO üyesi gerçek ve tüzel kişilere Kolej Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul programlarının yıllık öğretim ücretlerinden yüzde 20 oranında indirim uygulanacak…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile Bodrum Amerikan Kültür Koleji kurucusu Çiğdem Demiralp arasında imzalanan protokol gereği yüzde indirimden, BODTO üyesi olan gerçek kişilerin ve 1.derece yakınları ile tüzel kişilerin temsim ve ilzama yetkili temsilcilerinin 1.derece yakınları yararlanabilecek. İndirimden yararlanmak için kesin kayıt sırasında yada en geç Ekim ayı sonuna kadar, gerekli evraklar ile Kolejin Mali İşler Müdürlüğü’ne vermesi gerekiyor.

BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ BODTO ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAYACAK (5)Konu ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon şöyle konuştu; “Bodrum Ticaret Odası ile Bodrum Amerikan Kültür Koleji arasında üyelerimize yönelik olarak indirim anlaşması yaptık. Bu yaptığımız anlaşma çerçevesinde hem Bodrum Ticaret Odası gerçek kişilerinin, hem de şirket ortaklarının birinci derece yakınlarına Bodrum Amerikan Kültür kolejinde % 20 indirim uygulanacak. Bu yüzde 20 oldukça ciddi bir indirim. Kolejin Anaokulu, İlkokul ve Ortaokuluna gidecek üyelerimizin çocukları için oldukça önemli bir indirim oranı. Ekonominin sıkıntılı olduğu bu günlerde yapılan bu indirim aile bütçesine oldukça önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum…”

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon üyelerin bütçesine katkı sağlayacak bu anlaşmanın Yönetim kurulunda da oy birliği ile kabul edildiğini sözlerine ekledi.

BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ BODTO ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM UYGULAYACAK (3)Bodrum Amerikan Kültür Koleji kurucusu Çiğdem Demiralp ise imzalanan bu protokol ile BODTO üyelerine hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi; “Öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bodrum Amerikan Kültür Koleji hızla yürüyor. Bodrum Ticaret Odamız ile çok önemli bir anlaşma yaptık. BODTO üyelerinin Kolejin Anaokulu, İlkokul ve Ortaokuluna kayıt yaptıracak çocuklarına yüzde 20 oranında indirim uygulayacağız. Bizimde bu ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde katkımız olsun istedik. Sağ olsun BODTO Başkanımız ve Yönetim kurulumuz da bizlere destek veriyorlar. Ben her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum…”

Bodrum Amerikan Kültür Koleji bu anlaşma ile BODTO üyelerine, yıllık ödemelerinden yaklaşık 4 bin lira gibi önemli oranda bir indirim uygulamış olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.