Bodrum Gündem

FİUME BODRUM, MANZARASI ve LEZZETLERİ İLE EŞSİZ…

IMG_0454Muhteşem Kale manzarası ile Bodrum’un en güzel panoramik görüntüsüne sahip Fiume Bodrum Restaurant,  yöresel ve dünya mutfağından özel lezzetlere kapılarını misafirlerine açtı.  

Bodrum Gündem Haber 

Fiume Bodrum Restaurant’ın açılışına Muğla Vali yardımcısı Ekrem Aylaç, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Sivas Koyuluhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, Türkiye  genelinde iş-sanat ve siyaset camiasından gelen birbirinden ünlü isimler katıldı.

Halikarnas Balıkçısı’nın  “Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin, senden öncekiler de böyleydiler. Akıllarını hep Bodrum’da bırakıp gittiler…”  sözlerinin hayat bulduğu Fiume Bodrum, birbirinden özel ve lezzetli yemekleri, eşsiz sunumları, şık ambiansı ile unutulmayacak anlar yaşattı.

Muğla Vali yardımcısı Ekrem Aylaç, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Sivas Koyuluhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli Fiume Bodrum Restaurantın açılış kurdelesini birlikte kestiler. Açılışta konuşan vali yardımcısı Ekrem Aylaç Bodrum’da önemli böyle bir tesisin açılışında bulunmaktan ve kurdelesini kesmekten dolayı son derece mutlu olduğunu kaydetti. Aylaç konuşmasına şöyle devam etti “Bu restoranı açanlar ve işletenlerle beni de maziye götüren bağlantılarım var. Onlarla tekrar karşılaşmak beni duygulandırdı. Çifte mutluluk yaşıyorum desem yeridir. Bu duygularla restoranımızı bol kazançlı, hayırlı müşterilerle Bodrumumuza ve turizmine güzel hizmetler vermesini dileyerek kurdeleyi kesiyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Dedi.

Av. Ali Gökhan Yıldırım, Yusuf Ziya Epsileli ve  Naci Yıldırım ortaklığında hizmete açılan yarı olimpik bir havuza da sahip işletme; açık ve kapalı alanda yaklaşık 400 kişiye hizmet verecek kapasiteye sahip.

İşletmenin ortaklarından Avukat Ali Gökhan Yıldırım, mekana neden Fiume ismini verdiklerini şöyle açıkladı; “Restoranımıza Fiume ismini Bodrum’la özdeşleştirdiğimiz için seçtik. Fiume mana itibarıyla nehir anlamına gelmekle beraber İtalya’da küçük bir liman şehridir. 1924 yılına kadar serbest şehir statüsü ile yönetilen, kendine özel bir dokusu olan bu liman şehri Bodrum gibi barışçıl insanların huzurla bir arada yaşadığı yer olmuştur. Biliyorsunuz Bodrumumuz da Türkiye’nin incisi olarak, sadece ülkemizin değil dünyanın tüm renklerinin mutlulukla ve sevgiyle iç içe yaşadığı bir müstesna bir ilçesi. Hem iklim hem de yaşam biçimi olarak birbiri ile bu kadar benzerlikler göstermesi Fiume ismini seçmemize vesile oldu. “ dedi.

Muhteşem Kale manzarası ile Bodrum’un en güzel panoramik görüntüsüne sahip Fiume Bodrum’da   yöresel ve dünya mutfağından özel lezzetlere mönümüzde yer verdiklerini kaydeden Avukat Ali Gökhan Yıldırım “Konuklarımız; bir tarafta tarihi Bodrum kalesi, bir tarafta Kos adasının eşsiz manzarası, kulağınızda Akdeniz melodilerinin yumuşak tınılarıyla, dostlarla paylaşılacak keyifli akşamlar geçirebilecekler. Sevdiğinizle geçireceğiniz romantik bir akşam, ailenizle paylaşacağınız sıcak ve samimi bir ortam, dostlarınızı gururla ağırlayabileceğiniz nezih bir ambians ortamı oluşturmaya çalıştık. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.