Bodrum Gündem

BU YARATIK BODRUM’DA GÖRÜNTÜLENDİ…

bodrumda peri alien adı verilen bir yaratık fotoğraflandı (1)

Bodrum’da UFO ve insana benzer, kanatlı yaratıkların hareketliliği gözleniyor. Daha önce de bir çok kez dünya dışı cisimlerin gözlendiğini kaydeden SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan,Bu yaşanan olay Türkiye’de ilk defa yaşanıyor ve fotoğraflanıyor. Dünyada birkaç fotoğraflı örneği var. Bu literatürde olan bir örnek…” dedi.

Bodrum Gündem/Fatih Bozoğlu

Bodrum Ortakent-Yahşi’de yaşayan 63 yaşındaki Gülsevin Alemdar Nisan sonlarında, akşamüzeri alacakaranlıkta evinin balkonunda otururken, eline bir ışık hüzmesinin gelip konduğunu fark etti. Önce Ateşböceği olduğunu düşündü. Cep telefonunun ışığı ile ne olduğunu anlamaya çalışırken, fotoğrafını da çeken Alemdar, eline konan yaratığın birkaç saniye sonra uçup gittiğini söyledi. Alemdar avucundan koluna doğru bir enerji, bir uyuşma da hissettiğini ifade ederek, “Bu enerji pozitif bir enerji. Şimdi algılarımın çok daha açık olduğunu hissediyorum…” dedi. Alemdar daha sonra torunlarının da teşviki ile SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan’a ulaştıklarını ve fotoğrafı kendilerine verdiklerini kaydetti.

SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, ise bu tür yaratıkların dünyanın pek çok yerinde görülebildiğini ve fotoğrafın iki gün boyunca incelendiğini ve gerçek olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

bodrumda peri alien adı verilen bir yaratık fotoğraflandı (4)AVUCUMDAN KOLUMA DOĞRU BİR UYUŞUKLUK HİSSETTİM…

5 yıldan bu yana Bodrum’da yaşadıklarının bilgisini veren Gülsevin Alemdar; “Buranın enerjisi çok iyi geldiği için, artık yaz kış Bodrum’da yaşıyoruz. Alaca karanlık bir akşamüzeri. Balkonumuzdan denize doğru bakarken, bir ışığın döne döne bana doğru geldiğini gördüm. Önce ateş böceği sandım. ‘Ateş böcekleri tekrar çıktılar…’ dedim kendi kendime. Avucuma bir şey konduğunu hissettim ama bir ağırlık, bir rahatsızlık, bir korku hissetmedim. Çünkü genelde ben böceklerden korkarım. Kolumda omuzuma doğru bir uyuşukluk hissettim ve ne olduğunu anlamak için çantamın ön gözünden telefonumu çıkardım. Fenerini açayım da ne olduğunu göreyim derken flaş patladı. Aslında ben fotoğraf çekeyim diye düşünmemiştim. Tamamen istem dışı bir şey oldu. Flaş patlayınca, ışık şeklinde yine döne döne gözden kayboldu. Bu olanlar 3-5 saniye içinde oldu. Kolumdaki uyuşukluk bir 5-6 dakika daha sürdü. Ama bir huzur hissettim. Pozitif bir enerji aldığımı hissettim…” dedi.

Sonra bu olayı tamamen unuttuğunu, çocukları ve ailesi ile bu konuyu hiç paylaşmadığını söyleyen Alemdar “2017 Nisan sonuydu bu olayı yaşadığımda. Daha sonra torunlarım ziyaretimize geldiler. Büyük torunumla sohbet ederken birden bire bir şimşek çaktı kafamda. Sonra olanları torunuma anlattım ve fotoğrafı da ona gösterdim. Sonra Haktan beye ulaştık…” dedi.

bodrumda peri alien adı verilen bir yaratık fotoğraflandı (10)BU OLAY BODRUM İÇİN DE ARTI BİR KATMA DEĞER YARATACAK…

SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, konu ile ilgili olarak “Bu fotoğraf bize ulaştığında teknik analizini yaptık. Benim de iki gün önce haberim oldu bu olaydan. Gülsevin hanım bana fotoğrafı ulaştırınca, bizde fotoğrafın gerçekliği ve ön analizini yaptırdık. Bize fotoğraf yada bu tür bilgiler ulaştığında, bizim bazı kriterlerimiz vardır. Gülsevin hanım bu açıdan güvenilir bir kişi. Maddi bir beklentisi olmayan, marjinal bir kişiliğe sahip olmayan birisi. Sadece bu yaşadığı olayı paylaşarak, bilime de bir katkı koyabilmek olduğunu da ifade ediyor. Bodrum zaten UFO’ların en çok görüldüğü yerlerdendir. Çok fazla hareketlilik vardır Bodrum bölgesinde. Bu yaşanan olay Türkiye’de ilk defa yaşanıyor ve fotoğraflanıyor. Dünyada birkaç fotoğraflı örneği var. Bu literatürde olan bir örnek.

Birçok halk hikâyelerine kadar geçmiş bu yaratığı, Peri’s Alien olarak adlandırıyoruz…” dedi.

SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, bundan sonra gözlemlerin daha da artacağını kaydederek “Bize gelen raporlar ve ihbarlar da bunu gösteriyor. Her geçen yıl, yüzde 20-30 ciddi artışlar var. Resmi yetkililerin bu konudaki itirafları artıyor. Bu olay artı bir katma değer yaratacak buna çok önemli…” diyerek sözlerini tamamladı.

bodrumda peri alien adı verilen bir yaratık fotoğraflandı (5)DÜNYA LİTERATÜRÜ İÇERİSİNDE DE ÖNEMLİ BİR YERİ OLACAK…

SIRIUS UFO ve Uzay Bilimleri Merkezi Başkan Yardımcısı Erhan Kolbaşı’da fotoğrafın kendilerine ulaştırılmasının hemen ardından Alaçatı’dan Bodrum’a geldiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Ben aynı zamanda araştırmacı-yazarım. Çok değerli bir tanıkla beraberiz. Dünya dışı varlıkları sadece kozmosun uzak noktalarından gelen varlıklar olarak sınırlandırmayalım boyutlar arası birçok yaşam formu var bu olayın en önemli noktası bu. Evren’i boyutlar arası birçok varlıkla paylaşıyoruz. Bu varlık da onlardan bir tanesi. Çok güzel net ve somut bir kanıt var elimizde. Literatürde de örneği olan bir şey Türkiye’de de ilk defa görüntülendi. Bu fotoğrafın dünya literatürü içerisinde de önemli bir yeri olacak. Bundan sonra algılarımızı bu noktada genişletmek zorundayız…”  

Bodrum’da bir ev hanımı tarafından fotoğraflanan ve dünya literatüründe de yeri olan Peri’s Alien adı verilen bu yaratığın Bodrum’da görüntülenmesinin, birçok bilim insanını ve meraklıyı Bodrum’a çekeceği kaydedilirken, ekonomiye de katma değer sağlaması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.