Bodrum Gündem

YUNANİSTAN’DAN KAŞ’A YÜZDÜ ALTIN MADALYA GETİRDİ…

YUNANİSTAN’DAN KAŞ’A YÜZDÜ ALTIN MADALYA GETİRDİ…

boğaç sülün öğrencisi yüzmede birinciBYSK_Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü, Yunanistan’ın Meis Adası ile  Antalya’nın Kaş ilçesi arasında düzenlenen Uluslararası Açık su Yüzme Yarışından Altın madalyayla döndü.

Bodrum Gündem Haber

Antalya’nın Kaş ilçesinde Kaş Belediyesi tarafından bu yıl  13.sü düzenlenen ve 234 yüzücünün katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Meis-Kaş Açıksu Yüzme Yarışması’na lisanslı sporcusu Aysu Türkoğlu’yla  katılan Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü, Bayanlar Kategorisinde Genel Klasmanda birincilik alarak Bodrum’a Altın Madalya getirdi.

Yunanistan’ın Meis Adası’ndan Kaş’a 7100 metrelik parkuru 2 saat 31 dakikada yüzerek birinci gelen Aysu Türkoğlu  hem kulübünün hem de Bodrum’un gurur kaynağı oldu. Aysu Türkoğlu madalyasını Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’dan aldı.

Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü’nün Baş Antrenörü Boğaç Sülün ise “Kulübümüz 26 lisanslı sporcusuyla yüzmenin her kategorisinde çeşitli başarılar elde ediyor. 5 yıl önce kurduğumuz kulübümüz ve altyapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız Bodrum’un adını yüzme sporunun her kategorisinde başarıyla temsil ediyorlar. Emek veren sporcularımızı ve çocuklarımızın başarılarında en büyük rolü oynayan fedakar velilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca, kulübümüze spora ve sporcuya destek veren Belediye Başkanı’mız Sayın Mehmet Kocadon’a da teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.