Bodrum Gündem

MUĞLA VALİSİ CİVELEK’TEN BODTO’YU ZİYARET ETTİ…

MUĞLA VALİSİ CİVELEK’TEN BODTO’YU ZİYARET ETTİ…

muğla valisi esengül civelek BODTO ziyaretiMuğla Valiliği görevine başlayan Esengül Civelek, Bodrum’da kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etti. BODTO’yu da ziyaret eden Vali Civelek, BODTO’nun TOBB Akreditasyon Sistemi içinde en yüksek puanla akredite olan Ticaret Odası olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valisi Esengül Civelek ilk ziyaretinde Bodrum Kaymakamı, Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum’da görev yapan kurum amirleri, muhtarlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile bir toplantı gerçekleşti. T.C. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un da katıldığı toplantıda tüm temsilciler ve yetkililer görev alanları çerçevesinde bilgilendirme yaptı.

Bu toplantının ardından Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret eden Muğla Valisi Civelek BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile birlikte BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Atilla Serttaş, Erdem Ağan ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder de yer aldı.

muğla valisi esengül civelek BODTO ziyareti 1Bodrum Ticaret Odası, Muğla Valisi Esengül Civelek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken birlikte işbirliğinde Bodrum için çalışma isteğinde ve arzusunda olduğunu belirtti. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Sayın Valimiz yeni görevinizde öncelikle size başarılar diliyoruz, Bodrum Ticaret Odası 1977 yılından bu yana Bodrumlu tüccarlar için çalışan, Bodrum ekonomisinin aktörlerini buluşturan önemli bir kurumdur. Başta turizm olmak üzere, kadın, çevre, eğitim, ar-ge, yat imalatı ve mavi yolculuk konularında pek çok faaliyetimiz var. Bu nedenle de TOBB Akreditasyon Sistemi içinde en yüksek puanla akredite olan Ticaret Odasıyız. Bu da Odamız faaliyetlerinin dünya standartlarında olduğunu gösteriyor…” diyerek Oda faaliyetleri ile ilgili bir brifing verdi.

Özellikle kadın girişimcilere yönelik yönetici eğitimleri için BODTO’yu özel olarak tebrik eden Vali Civelek, Bodrum Ticaret Odası’nı bu istekli ve faydalı çalışmalarından dolayı kutlarken, birlikte güzel çalışmalar yürüteceklerine inandığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.