Bodrum Gündem

MUĞLA VALİSİ ESENGÜL CİVELEK BODRUM’DAYDI…


vali bodrum ziyareti manşet3 Hafta önce Muğla valisi olarak göreve başlayan Esengül Civelek,  Bodrum’da  ilçe protokolü, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Vali Esengül Civelek, kurum amirlerinden, STK temsilcilerinden ve muhtarlardan yarımadanın sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Valisi Esengül Civelek çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyetle Bodrum’a geldi. Sabah saatlerinde geldiği Bodrum’da başta kaymakamlık, belediye başkanlığı olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşunu da ziyaret eden Vali Civelek, daha sonra İçmeler Yelken Kafe’de yarımadadaki muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Esengül Civelek’e yemekte Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, , Emniyet Müdürü Haluk Baş, AK Parti İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, BODER Başkanı Halil Özyurt, TURSAB Bodrum Şube Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve yarımadada görev yapan muhtarlar eşlik etti.

muğla valisi esengül civelek bodrum ziyareti (22)“Rabbim Beni Sizlere Karşı Utandırmasın, Mahcup Etmesin”…

Bodrum kaymakamı Bekir Yılmaz yemek öncesi yaptığı hoş geldin konuşmasında “Biz sayın valimize itaat edeceğiz, o da bize itimat edecek. Birlik ve beraberlik içerisinde sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, odalarımız, birim amirlerimiz inşallah hep birlikte ilçemiz, milletimiz için en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bugün burada hem tanışmak, hem istişare amacıyla bir aradayız. “ dedi.

muğla valisi esengül civelek bodrum ziyareti (25)Bodrum heyeti ile İçmeler Yelken Kafe’de öğlen yemeğinde bir araya gelen Muğla Valisi Esengül Civelek,   Bodrum’da güzel bir atmosferde Bodrumlularla tanışmaktan mutlu olduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti “Malumunuz olduğu üzere 3 hafta önce Muğla’ya vali olarak atandım. Muğla’ya vali olarak atanmaktan onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Muğla’ya hizmette sizlerle birlikte işbirliği, güç birliği, gönül birliği içerisinde öncelikle ilimize daha sonra da ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına yerelden katkı sağlayacak şekilde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu vesile ile rabbim beni sizlere karşı utandırmasın, mahcup etmesin. Aydınlık geleceğimiz için sizlerle birlikte değerli çalışmalar gerçekleştireceğimizin  mutluluğunu hissederken bugün dahi bu tanışma yemeğini bir çalışma yemeği olarak değerlendirmek istedim.  Muğla’dan çalışma arkadaşlarımla birlikte geldim. Aramızda defterdarımız, kültür turizm müdürümüz, sosyal güvenlik kurumu il müdürümüz, İŞKUR müdürümüz var. Dolayısıyla sizlerin iletmek istediği hususlar hakkında çok rahatlıkla söz alıp cevap bulabilmeniz mümkündür. İletmek istediğiniz hususlara açığız. “ dedi.

Vali Civelek Bodrumlu kadın muhtarlar ve STK temsilcileri ile ayrıca fotoğraf çektirirken “Kusura bakmayın bu bir pozitif ayrımcılıktır” dedi.

muğla valisi esengül civelek bodrum ziyareti (27)Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemiz Gündüz, vali Esengül Civelek’e hitaben yaptığı konuşmada Bodrum Kaymakamı ve belediye başkanına teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı “Sayın belediye başkanımıza tüm Muğla’daki muhtarlarımıza destek olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Muğla Valisi Esengül Civelek gün boyunca Bodrum Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Kent Konseyi, BODER, Esnaf Odası, Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası ve Cumhuriyet Başsavcılığına ziyaretlerde bulunurken geç saatlerde Bodrum’dan ayrılacağı bilgisi verildi.  Muğla Valisi Esengül Civelek ve beraberindeki heyetin ziyaretler esnasında Bodrum’un talep ve ihtiyaçları ile ilgili çeşitli bilgiler aldığı ifade edildi.  Esengül Civelek, Lale Aytaman’dan sonra Muğla’nın ikinci kadın valisi oldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.