Bodrum Gündem

ÖZGÜR ÖZEL “BODRUM DEPREMDE EN GÜVENLİ YER”…

özgür özel

CHP Gurup Başkan vekili  Özgür Özel’le Fiume Bodrum Restaurant’ta Bodrum’da yaşanan depreme dair özel bir röportaj gerçekleştirdik.  Özel “Bodrum’da hiçbir şey ertelenmiyor hayat olduğu gibi devam ediyor Bodrum Hatta bence bundan sonra da depremden korkanların gelip en kolay erişebileceği bir yer” açıklamasında bulundu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Gurup Başkan vekili i Özgür Özel, Bodrum’da yaşanan depreme dair özel bir röportaj gerçekleştirdik.  Özel, Bodrum’un depremden kaçılacak bir yer olmadığı aksine depremden korkanların rahatlıkla gelip yerleşebileceği bir yer olduğunun altını çizdi.

“Bodrum’da hiçbir şey beklenmez. Burada gördük ki ticaret devam ediyor, turizm devam ediyor.”

CHP Gurup Başkan vekili Özgür Özel, önceden planlanmış bir toplantının ertelenmiş bir oturumu için bulunduğu Bodrum’da yaşanan depremde can kaybı olmamasını mutluluk verici olduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti “Türkiye’yi sarsan de hepimizin yüreğini ağzına getiren Deprem olduğunda dön de keyfimiz hızla Bodrum aradık Tabii bir can kaybı olmaması ve maddi hasarın sınırı boyutta olması mutluluk verici bir şey. Aklınıza hemen bu panel ertelenir mi sorusu geldi.  Bütün Türkiye’ye buradan bir mesaj veriyorum;  Bodrum’da hiçbir şey ertelenmiyor, hayat olduğu gibi devam ediyor. Bodrum Hatta bence bundan sonra da depremden korkanların gelip en kolay erişebileceği bir yer. Çünkü 6.6 lık bir  depremde büyük bir sınavı çok başarıyla atlattılar. Türkiye’nin dört bir yanında çok daha düşük şiddetteki depremlerde 4.8 liklerde köylerde yıkımlar yaşanırken, Bodrum’da 6.6 da kimsenin neredeyse deyim yerindeyse burnu bile kanamadı. O  açıdan en güvenli yerlerden bir tanesi. Büyük bir enerji boşaldı. Önümüzdeki 50 yıl bundan sonra Bodrum’da hiçbir şey beklenmez. Burada gördük ki ticaret devam ediyor, turizm devam ediyor.  Bu akşam bir sosyal aktivitemiz var o devam ediyor. O açıdan Bodrum’da bulunmak çok keyifli ve kimsenin Türkiye’de Bodrum’la ilgili bir korku yayacak açıklamalarda bulunması doğru değil.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.