Bodrum Gündem

“ŞENOL GÜNEŞ’İN MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİ HAYALDİR”…

beşiktaş şampiyonluk kutlaması Beşiktaş 2Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BŞK) 87. Kartal Yuvası’nın Bodrum’daki açılışına katılan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Şenol Güneş’in milli takımın başına geçeceğini söylemek hayal görmektir” dedi.
Bodrum Gündem Haber

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşen 87. Kartal Yuvası’nın açılışına 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Taraftar Dernekler, Sponsor, Pazarlamadan Sor.Y.K.Üyesi Hakan Özköse,  Dış İlişkilerden Sor.Y.K.Üyesi Erdal Torunoğulları, KartalYuvaları.Sor.Y.K.Üyesi Hüseyin Mican, Taraftar DerneğiYön.Yapı Gen.Sek.  Selçuk Kaynarkan, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği başkan ve üyeleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

şampiyon beşiktaşmKartal Yuvası’nın açılış kurdelesini kesen Çebi mağazayı gezdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kartal Yuvalarının Beşiktaş için çok önemli olduğunu belirten 2. Başkan Çebi “Kartal Yuvası Beşiktaş için çok önemli. Gelirlerimizin önemli bir kısmını burası ifade ediyor ve burada 87 mağazayı açtık yüze kadar hedefimiz var” dedi.  Transfer çalışmaları hakkında sorulan bir soru üzerine ise Çebi şöyle konuştu “Transferleri iyi gidiyor, bittiği zaman bizler açıklayabiliriz. Bitmeden bir şeyin açıklanması doğru haber olmuyor. Bu da kamuoyunu yanıltmaktan başka hiçbir şey değil. Biz de bundan uzak durmaya çalışıyoruz. Bir transferi bitirmeden konuşamazsın. Beşiktaş için doğru olanı komite, Başkan, herkes elinden geleni yapıyor. Bir de Allah şans versin bahtımız açık olsun bugün bir futbolcumuzun çapraz bağları kopuyor. Bunlar nazar mı diyelim nedir bilmiyorum ama dolayısıyla Allah futbolcunun da transferinde hayırlısını nasip etsin.”
Son günlerde Fatih Terim’den boşalan A Milli Takımın Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş’ın Hocası Şenol Güneş’in getirileceğine dair iddialara cevap veren Çebi şunları söyledi “Tamam A Milli Takım milli meselemiz ama sonuç itibariyle Beşiktaş’ta bizim için çok önemli bir yer. Biz burada beş altı seneden beri bugünler için çalıştık, bir kurgu yaptık, bir strateji belirledik. Bu stratejinin içinde Şenol hocamızın yeri belli ben olacağını düşünmüyorum. Sayın başkanımızın da ifade ettiği gibi hayal görmektir Şenol hocamızın milli takıma gitmesine bizim müsaade etmemiz. Ama orası milli takımdır, önümüze nasıl bir tablo gelir bugünün şartları değişir mi? Umarım bizi zorlayan bir şey olmaz Şenol Hoca ile devam ederiz. Zannetmiyorum ama.”

beşiktaş şampiyonluk kutlaması bodrum (34)Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BŞK) 87. Kartal Yuvası’nın Bodrum’daki açılışına katılan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve beraberindekiler daha sonra Beşiktaşlılar Derneği olarak da faaliyet gösteren Fiume Bodrum Restaoutant’a geçtiler. Heyet daha sonra Catamaran’da yapılan şampiyonluk kutlamasına katılarak gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.