Bodrum Gündem

BODRUM MAUSOLEUM LİONS KULÜBÜ YENİ DÖNEM BAŞKANI GÜZİDE ERSÖNMEZ OLDU…  

BODRUM MAUSOLEUM LİONS KULÜBÜ YENİ DÖNEM BAŞKANI GÜZİDE ERSÖZNMEZ OLDU (60)Bodrum Mausoleum Lions Kulübü’nde yeni dönem başkanı Güzide Ersönmez ve yönetimi görevi devraldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Mausoleum Lions Kulübü’nde yeni dönemde görev yapacak olan başkan Güzide Ersönmez ve yönetim kurulu; 2015-2016 dönem başkanı Abdullah Berem ve yönetiminden görevi devraldı. Salmakis Otelde düzenlenen görev devir teslim törenini Bodrum Lions Kulübü Geçmiş Dönem Yönetmeni Canan Banu Dündar yönetti.

Abdullah Berem, Lions Kulübünün 100. Yıl başkanı olarak görevini 101. Yıla taşıyacak olan Güzide Ersönmez’e teslim ederken, görevi süresince kendisine destek olan  yönetim kurulu üyeleri ile lionslara teşekkür etti.

BODRUM MAUSOLEUM LİONS KULÜBÜ YENİ DÖNEM BAŞKANI GÜZİDE ERSÖZNMEZ OLDU (57)“Kulübümüze Yapacağımız Hizmetlerle Var Olacağız”…

Görev devir teslim töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen ve ayrıca 6 aylık hamile olan 101. Yıl başkanı Güzide Ersönmez, üyeliğe kabul edildiği günden bu yana kulüpte gördüğü en önemli şeyin maneviyat olduğunu belirterek bugün kendisini başkanlığa layık gören arkadaşlarına hep yanında oldukları için teşekkür etti. Ersönmez konuşmasına şöyle devam etti “Öncelikle başlayacak olan yeni dönemimizde birlik ve beraberlik içinde olacağımıza ve başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Birçok şeyi seçmeden dünyaya geliriz. Kendi seçimimizle hayatıma kattığımız en önemli kişiler dostlarımızdır. Bugün burada dostlarımızla birlikte kulübümüze yapacağımız hizmetlerle var olacağız. Bodrum Mausoleum Lions Kulübü olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz karşılıksız hizmetlerimiz yeni dönemimizde çoğalarak devam edecektir. “Bir araya gelmek bir başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başarıdır” demiş H. Emersan Fosdick. Bu sözlerde olduğu gibi bizler de birlikte çalışarak karşılıksız yapmış olduğumuz hizmetlere yenilerini ekleyerek başarıya ulaştıracağız. Ne yaparsak tapalım sevgiyle, aşk ile yapalım diyorumdedi.

Bodrum Lions Kulübü Geçmiş Dönem Yönetmeni Canan Banu Dündar, gecede oğlu Can Gümüş’ün de üyeliğe geçiş törenini yönetti.  Tören sonrası oldukça duygusal anlar yaşayan Canan Banu Dündar oğlu ve misafir olarak katılan annesi ile birlikte toplu fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

2016-2017 dönem başkanı Abdullah Berem, görev devir teslim töreninde başta birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyeleri olmak üzere toplantıda bulunan lionslara birer hatıra plaketi takdim etti.

2017-2018 dönemi ve 101. Yıl başkanı Güzide Ersönmez, geçmiş dönem başkanına teşekkür ederek birlikte pasta kestiler. 2016-2017 dönem başkanı Abdullah Berem, işlerinin yoğunluğu nedeni ile üyesi olduğu dönemde görev yapmaktan onur duyduğu Lions kulübünden ayrıldığını belirten bir konuşma yaptı.

“Üzerinde güneş batmayan bir topluluk” olarak değerlendirilen kulübünün bu yıl 101. Yılı kutlanıyor.  Bodrum Mausoleum Lions Kulübü’de 2017-2018 dönemi ve 101. Yıl başkanı Güzide Ersönmez’in başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri şu şekilde; birinci başkan Mert Ersönmez, ikinci başkan Sertaç Eyibilir, sekreter Erman satı, Sayman Mehmet Akif Bilgili, denetleme kurulu asil üyeleri Enver Kasal, Onur Güzel ve Arzu Güzel.

Salmakis Otelde yapılan devir teslim törenine 118 R Bölge Başkanı Serdar Eskitürk,  Onur Bekçur Turgutreis Lions Klubü Başkanı ,  Turgutreis Lions klubünden Nergis Karatoprak misafir olarak katıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.