Bodrum Gündem

SUNAY AKIN VE İLHAN ŞEŞEN 17 AĞUSTOS’TA BODRUM’DA…

SUNAY AKIN VE İLHAN ŞEŞEN 17 AĞUSTOS’TA BODRUM’DA…

sunay-akın-ilhan-şeşen-bodrumda-2

Biri öykülerin ustası, diğeri ise aşk şarkılarının ustası; Sunay Akın ve İlhan Şeşen “Aşk Şarkıları ve Öyküler…” gösterisinde Bodrum Antik Tiyatrosunda aynı sahnede izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Romantik şarkılar denildiğinde ilk sırada akla gelen İlhan Şeşen nam-ı diğer Amca İlhan Şeşen ile öyküleri ile insanları adeta bir lâbirentin içinde dolaştırıp, en sonunda da ışığa kavuşturan ve aydınlatan yazar, şair, müzeci Sunay Akın “Aşk Şarkıları ve Öyküler…” gösterisi ile Bodrumlular ile bir araya geliyor.

Sunay Akın, kendine has şaşırtıcı üslubuyla İstanbul Boğazı’ndan Ay’a kadar ulaşan aşk öyküleri anlatırken, Romantik aşk şarkıları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan, usta müzisyen İlhan Şeşen de bu etkileyici öykülere gitarıyla eşlik edecek.

sunay akın ilhan şeşen bodrumdaYazar, şair, müzeci Sunay Akın “İş sanat’dan edebiyat ve müziği bir araya getirelim konuda, ‘aşk’ olsun dediler ve benimde aklıma ilk olarak İlhan Şeşen geldi. Çünkü müzik tarihine bakıldığında aşk denilince ilk akla gelen isim kendisidir. Bizleri dinlemeye gelen misafirlerimize de çok teşekkür ederim…” dedi. Romantik şarkıların amcası İlhan Şeşen ise, “Sunay Akın ile ilk konserimiz olacak. Sunay hikâyelerini anlatacak arada virgül koyunca da ben gireceğim devreye bakalım nasıl bir performans olacak bilemiyorum bekleyip göreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.