Bodrum Gündem

BODRUM’UN SEVİLEN EĞİTİMCİSİ MUSTAFA KASAL TOPRAĞA VERİLDİ…

babaya-son-görev

11 Ağustos günü yaşama veda eden, Bodrum’un köklü ailelerinden, Halk Eğitim ve Öğretmenevi eski Müdürü Mustafa Erdinç Kasal toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un köklü ailelerinden ve sevilen bir isim olan Halk Eğitim ve Öğretmenevi eski Müdürlerinden Mustafa Erdinç Kasal, 2 yıldan bu yana tedavi gördüğü Akciğer Kanserine yenik düşerek, 11 Ağustos Cuma günü 70 yaşında yaşama veda etti.

Bodrum’un sevilen ve güler yüzlü eğitimcisi Mustafa Erdinç Kasal için cenaze töreni düzenlendi.

İkindi namazı öncesi Bodrum Adliye Camiine getirilen Kasal’ın cenazesine oldukça yoğun bir katılım oldu. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ve Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, emekli MİT Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Musa Gökbel, geçmiş dönem belediye başkanları Cevat Bilgiç, Tuğrul Acar, Mazlum Ağan, Mehmet Ülküm, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, siyasi parti temsilcileri ve dostları, Kasal ailesinin bu acılı gününde, onları yalnız bırakmadılar. Kasal’ın cenazesine emekli öğretmenlerin yoğunlukla katılımı olduğu da dikkat çekti.

İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan Mustafa Erdinç Kasal Türbe mezarlığında toprağa verildi.

mustafa-kasal-cenazesi-(125)1947 Bodrum’da doğan Mustafa Erdinç Kasal, 1968 yılında Sazköy ilkokulunda öğretmen olarak göreve başladı. Gündoğan ve Çorum Boğazkale’de öğretmenlik görevlerini sürdüren Kasal, 1977 yılında Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak 10 yıl görev yaptı. Bir süre memuriyet hayatına ara veren Kasal 5 yıl kadar özel sektörde çalıştı. Mustafa Kasal daha sonra tekrar memuriyete döndü. 5 yıl Öğretmen Evi Müdürlüğü yaptıktan sonra da emekli oldu. Müzisyen Ender ve Erol Kasal’ın ağabeyi olan Mustafa Kasal’ın Kıvanç ve Enver adlı iki evladı var. Mustafa Kasal kendisi gibi öğretmen olan Süheyla Toker Kasal’la evliydi.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Mustafa Erdinç Kasal’a Allah’tan Rahmet acılı ailesine de sabır diliyoruz…
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.