Bodrum Gündem

100 DAKİKA SAĞLIK VE KEYİF 100 LİRA…

100 DAKİKA SAĞLIK VE KEYİF 100 LİRA…

Myndos Hamam bodrum gümbet

Myndos Hamam, 100 dakika sağlık ve keyif için oldukça makul bir fiyat ile Bodrumlulara ve Bodrum’a tatile gelenlere hizmet veriyor. Myndos Hamam işletmecisi Gökhan Uras özellikle stresli ve yoğun bir sezon geçiren iş insanlarına kendilerine 100 dakika zaman ayırmalarını öneriyor…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Gümbet Ayaz Caddesinde hizmet vermeye başlayan Myndos Hamam, Bodrumlulara özel hazırladığı kampanya kapsamında 100 dakika boyunca, Sauna+Hamam+Kese Köpük Terapi+Klasik Yağlı Masaj+Kil Maskesi hizmeti veriyor.

Myndos Hamam bodrum gümbet 1Myndos Hamam işletmecisi Gökhan Uras özellikle turizm sezonunda, yoğun bir çalışma ortamı içinde insanların vücutlarının çok çalışmaktan ve stresten kaynaklı yıprandığı, bu nedenle de iş verimliliklerinin düştüğüne dikkat çekerek; “Yoğun ve stresli bir yaz sezonu geçiriyoruz. Özellikle işletmecilerimiz yoğun stres altında sezonu tamamlamaya çalışıyorlar. Buradan yola çıkarak sacece Bodrum’a tatile gelen misafirlerimize değil, Bodrumlulara özel bir kampanya hazırladık. Bu kapsamda saunadan, hamama, kese köpük terapisinden, masaja kadar 100 dakika süren bir sağlık ve keyif kürü sunuyoruz.  Havlu, peştamal, tek kullanımlık terlik, şampuan, duş jeli, saç kurutma makinesi, wi-fi internet ve çayda bizden, Bodrumlular yeter ki kendinize vakit ayırsınlar…” dedi.

Myndos Hamam

0252.319 27 24 – 0544.244 22 32 – 0532.682 56 73

Ayaz Caddesi (Gümbet Barlar Sokağı) Tarkan’s Kuaför Yanı no.47 Gümbet-Bodrum

Advertorial Haber
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.