Bodrum Gündem

BODRUM’UN EN PRESTİJLİ PROJESİ MAY AJANS’A EMANET…

BODRUM’UN EN PRESTİJLİ PROJESİ MAY AJANS’A EMANET…

may ajansMirage Marina Bodrum Projesi’nin reklam ajansı olarak hizmet vermeye başlayan May Ajans, Bodrum’da her geçen gün güçleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un en prestijli projelerinden biri olan Mirage Marina Bodrum, sosyal medya hesaplarının yönetimi, ajans hizmetleri ve PR alanında çözüm ortağı olarak May Ajans ile çalışma kararı aldı.

Bodrum’da İnşaat, Turizm ve gıda başta olmak üzere bildiği birçok markaya gerek sosyal medya danışmanlığı, gerek tam kapsamlı ajans hizmetleri sunan May Ajans, yeni kurumu ile gücüne güç kattı.

1991 yılında Mustafa Şat tarafından kurulan Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş’nin yeni yatırımı olan Mirage Marina Bodrum, 12 ay boyunca hem şehrin merkezinde olup, hem de doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açan bir proje. Kurulduğu yıldan itibaren perakende mağazacılık, restoran işletmeciliği, gayrimenkul kiralama ve işletme, kentsel dönüşüm projeleri gibi alanlarda faaliyet gösteren Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş, 2015 Yılında Mirage Marina Bodrum Projesi ile inşaat sektöründeki çalışmalarına hız ve prestij kazandırdı.

Kurucu Mustafa Şat’ın uzun yıllar perakende ve gıda sektörlerinde göstermiş olduğu yenilikçi, ilerici ve istikrarlı yapısı, Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş.’nin  inşaat sektöründeki faaliyetlerine de yansıyarak, Mirage Marina Bodrum Projesi’ni şimdiden Bodrum Yarımadası’nda üretilecek yeni projelerin teminatı haline geldi.

Bardakçı Koyu’nda bulunan Mirage Marina Bodrum, 4.510 m2 arazi üzerinde, her biri deniz manzaralı 20 flat daireden ve 20 bahçe dubleksinden oluşan, yüksek kalitede işçilik ve malzeme ile inşa edilen, 12 ay konforla yaşanacak şekilde yalıtım, ısıtma ve soğutma sistemleri ile donatılmış.

Mirage Marina Bodrum Projesi’nin reklam ajansı olarak hizmet vermeye başlayan May Ajans, grafik, tasarım, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik tasarımı, PR hizmetleri, web tasarımı, prodüksiyon hizmetleri ve günümüzün olmazsa olmazı sosyal medya yönetimi gibi hizmetler üretmekte, proje bazlı lansman ve event organizasyonları da gerçekleştirmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.