Bodrum Gündem

23 KÜREKÇİYE SERTİFİKA VERİLDİ…

BAYK KÜREK TAKIMI SERTİFİKALARINI ALDI (23)B.A.Y.K. (Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü) bünyesinde antrenmanlara başlayan Kürek Takımı, Dibeklihan Sanat Köyündeki kahvaltıda bir araya geldi. Kürek takımında temel eğitimlerini tamamlayan 23 kürekçiye antrenör Celal Gürsoy tarafından sertifika verildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık iki ay önce Bodrum Milta Marina’da B.A.Y.K. (Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü) bünyesinde antrenmanlara başlayan Kürek Takımı üyeleri ve aileleri Dibeklihan Sanat Köyündeki kahvaltıda bir araya geldi.

Bodrum’daki çalışmalara öncülük eden, eski Milli Kürekçi Celal Gürsoy’un kişisel çabaları ile başlattığı temel kürek eğitimi meyvelerini vermeye başladı. Kürek takımında temel eğitimlerini tamamlayan 23 kürekçiye antrenör Celal Gürsoy tarafından sertifikaları verildi.

Dibeklihan’da Kahvehane işletmecisi ve aynı zamanda amatör kürekçi Sernur Salbaş’ın ev sahipliğinde yapılan kahvaltıya aileleri ile gelen kürekçilerin sertifika töreninde oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi.

Bodrum’daki çalışmalara öncülük eden eski Milli Kürekçi Celal Gürsoy, kürekseverlerin her geçen gün sayısının artmasından son derece mutlu olduğunu kaydettiği konuşmasında şunları söyledi “Sabahın ilk saatlerinden itibaren Bodrum’un durgun sularında bizimle birlikte her yaştan kürek çeken ve sayıları da gittikçe artan sporcularımızı görmekten son derece mutluyum. Ülkemizde bu sporun yapılabileceği en uygun iklim ve şarta sahip güzel beldesinde bugün temel kürek eğitimini tamamlayan 23 kürekçiye sertifikaları veriyoruz. Bugün bizi büyük bir titizlik ve mükemmel bir servisle Dibeklihan Sanat Köyü Kahvehanesinde Sernur hanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Giderek büyüyen ailemizle ilk fırsatta tekrar ‘Kürekte Buluşmak Üzere’ dileğimi yeniliyorum” dedi.

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünün güzel konsepti ve Sernur Hanımın hazırladığı birbiriden güzel lezzetlerin yer aldığı samimi bir havada süren kahvaltı  boyunca yakında yapılacak olan Kulüp Şampiyonasına katılacak ekipler konuşulurken kahvaltı organizasyonunun her ay tekrarlanması kararlaştırıldı. Ayrıca ayda bir kez de eğitim amaçlı toplanmak üzere mekan araştırılması hedeflendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.