Bodrum Gündem

BAŞKAN YARDIMCILARI VERDİKLERİ SÖZÜ TUTTU…

halikarnas balıkçısı merhab tabelası yenilendi (18)

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve İsmail Altındağ sözlerini tuttu. Yokuşbaşında bulunan Halikarnas Balıkçısı’nın Merhaba tabelası yenilenirken, çevre düzenlemesi de yapıldı. Begonvil ve mercan çiçekleri ile süslenen tabelanın çevresi artık Bodrum’a ve Halikarnas Balıkçısına yakışan bir şekil aldı. Halikarnas Balıkçısı adeta çiçek açtı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Uzun bir aradan sonra Ağustos ayı başında Bodrum’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya gelen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve İsmail Altındağ’a, Yokuşbaşında bulunan Halikarnas Balıkçısı’nın Merhaba tabelasın eskidiğini ve etrafının da çöplük haline geldiğini hatırlatılmıştı. Kurban Bayramı öncesinde tabelanın yenilenmesini ve çevresinin de çiçeklendirilerek, peyzajının yapılmasını talep eden gazeteciler, Başkan Yardımcılarından söz almışlardı. Bodrum belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi’ye tabela çevresinin peyzajının yapılması, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt’a da tabelanın yenilenmesi konusunda talimatlarını basın mensuplarının yanında vermişti.

bodrum belediyesi başkan yardımcıları basınla buluştu (6)HABERLERDE BAŞKAN YARDIMCILARININ SÖZ VERDİĞİ YAZILMIŞTI…

03 Ağustos 2017 tarihli haberimizde de, Başkan Yardımcıları tarafından, Kurban Bayramı öncesinde Halikarnas Balıkçısı’nın Bodrum girişinde Yokuşbaşı’ndaki tabelasının yenilenerek, çevre düzenlemesi yapılacağı ve çiçeklendirileceğine dair söz verdiklerini de kayda geçmiştik.

halikarnas balıkçısı merhab tabelası yenilendi (7)İKİ GÜNDE CENNET BAHÇESİNE DÖNDÜ…

24 Ağustos itibarı ile Yokuşbaşında bulunan Halikarnas Balıkçısının Merhaba tabelası yenilenirken, Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi’ye bağlı ekipler çevre düzenlemesini yaparak, tabelanın etrafını adeta bir cennet bahçesine dönüştürdüler. Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın sevdiği Begonvil ve mercan gibi çiçekler ile beyaz taşların bir ahenk içinde yerleştirilmesi ile Bodrum’un girişine yakışan bir görüntü ortaya çıkmış oldu.

halikarnas balıkçısı merhab tabelası yenilendi (14)TURİSTLER ORADA DURUP FOTOĞRAF ÇEKTİREBİLECEKLER…

Kurban bayramı için Bodrum’a gelen misafirlerin Yokuşbaşı’nda durup fotoğraf çektirebilecekleri ve Bodrum’a gelmenin heyecanını daha girişte yaşayabilecekleri belirtiliyor. Diğer yandan Bodrum Belediye Başkanı Halikarnas Balıkçısı’nın Merhaba tabelasının olduğu yer ile ilgili yakın bir zamanda Bodrumlulara bir sürprizi olduğunu ifade etti.

Yorumlar

  1. Alparslan Özerkan dedi ki:

    Mükemmel bir çalışmaya şahit oldum. Bodrum’a yakışır. Düşünenlere ve emek verenlere teşekkür ederim. Bu tür sahiplenmenin, çevreye serpişik olan yeldeğirmenlerine de gösterilmesini umuyor ve bekliyoruz.
    Saygı ve esenlikler dilerim. Alp… 2017.08.25

  2. fikret karataş dedi ki:

    İsmail Başkanımızı kutluyorum. Taner Bey BŞBBaşkanını yuhalayanlara verdiği sözü de tuttuğundan sayesinde sokağımızı kirleten kondu durak ışıldıyor!…

  3. fikret karataş dedi ki:

    Ekleme o konduya ait fotoğraflar arşivinizde mevcut. mevcut onu da yayınlayıverseniz ya….