Bodrum Gündem

BODRUMSPOR 2.LİGE 3 PUANLA BAŞLADI… (GOL ANI GÖRÜNTÜSÜ ve FOTO GALERİ)

bodrumspor sarıyer (1)

TFF 2. Lig’de ilk karşılaşmasına çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Sarıyer’i 1-0 mağlup etti. Bodrumspor penaltıdan attığı bir gol ile galip gelirken 2.Lige 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı. Bodrumspor taraftarlarının Sarıyerspor oyuncularını alkışlayarak tezahüratta bulunmasını “Bodrumspor her gittiği yere hoşgörü sevgi ve barış götürecektir…” dedi.   

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

2017-2018 Sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan B.B.Bodrumspor sezonun ilk karşılaşmasında Bodrum Şehir Stadı’nda konuk ettiği Sarıyer’i Uğur Karakoç’un penaltı golü ile 1-0 kazandı.

Bodrumspor’un 2.Ligin ilk maçı adeta ünlüler geçidine sahne oldu. Eski bakanlardan Cavit Çağlar ve Mehmet Ağar ile eski CHP geçmiş dönem milletvekillerinden Aydın Ayaydın’da maçı izleyenler arasında yerini alırken, Bodrumspor Başkanı Karakaya isimlerinin yazılı olduğu formaları armağan etti. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat, Milas CHP İlçe Başkanı Suat Özcan, CHP Muğla İl Örgütü Yönetim kurulu üyesi Mustafa Coşkun, Karaovaspor Başkanı Bekir Sami Turan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Bodrumspor_Sariyer (14)SARIYER GOL İÇİN ÇOK BASTIRDI…

Karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde gelişti;

Dakika 23 – B.B.Bodruspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur’un kafa vuruşunda top Sarıyer kalecisi Serdar’ın kucağında kaldı.

Dakika 41-  B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Çağrı Tekin’in vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 66 – B.B. Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Emre’nin şutu az farkla auta çıktı.

Dakika 68 –  Sarıyer atağında Hakan’nın pası ile topla buluşan Emrah’ın sert şutu Bodrumspor kalecisi Fırat kurtardı.

Dakikaa 72- B.B. Bodrumspor atağında Sarıyerli Serkan Bodrumsporlu  Çağrı’ya ceza sahası içinde faul yaparak düşürünce hakem penaltı verdi.

Dakika 73- B.B.Bodrumspor’un penaltı vuruşunu yapan Uğur Karakoç karşılaşmanın tek golünü attı.

TFF 2. Lig’de ilk maçını Sarıyer ile oynayan B.B Bodrumspor seyirci avantajını da kullanarak karşılaşmayı 1-0 kazandı.

SONUCU PENALTI BELİRLEDİ…

Karşılaşmanın ilk devresinde üstün oynayan Sarıyer olmasına rağmen ikinci devre B.B.Bodrumspor atak oyunu ile rakip sahada tehlikeli pozisyonlar yarattı. Dakikalar 73 ü gösterdiğinde B.B. Bodrumspor’un kazandığı penaltı pozisyonunu Uğur’un vuruşu ile gol atarak karşılaşmanın skorunu belirledi.

Karşılaşma sonunda Bodrumsporlu taraftarlar Bodrum’da ilk kez oynanan 2. Lig karşılaşmasını kazanmanın mutluluğunu oyuncuları tribünlere çağırarak birlikte yaşadılar. Karşılaşmanın sonunda yenik ayrılan Sarıyer takımı için Bodrumspor taraftarlarının sevgi dolu tezahüratları ise Bodrum’un ve Bodrumluların ayrıcalığını göstermesi açısından çok önemli bir sahneydi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya mac sonunda sorularımız yanıtlayarak sevinçlerini dile getirdiler.

TAKIM HIRSLI VE DİRİ…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 2.Ligin ilk maçından 3 puan ile ayrılmanın sevincini şu sözler ile anlattı; “Bodrumspor büyük bir mutluluk yaşattı bize. Tabi maçlar yeni başlıyor. Takım biraz alışması lazım. Fakat Bodrumspor hırslı, diri, futbol oynamayı seven bir takım. Gördüğünüz gibi 90 dakika boyunca da ayakta kalan bir takım. Bütün teknik ekibe, sporcularıma, başta Rıza başkanım olmak üzere bütün yönetime, Bodrumspor sevdalılarına, Bodrumspor seyircilerine çok teşekkür ediyorum…”

86 YIL SONRA GELEN MUTLULUK…

B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise şöyle konuştu; “Bizim için 86 yıl sonra ilk kez ikinci ligde oynamanın bir heyecanı var. Bu maç bizim için çok önemliydi, galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Her şeyden önce taraftarımız her zaman olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmadı. Tribunleri doldurduğu için bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah bizlere destek olanların yüzünü her zaman güldürmeye devam edeceğiz…”

BODRUMSPOR GİTTİĞİ HER YERE SEVGİ, HOŞGÖRÜ VE BARIŞ GÖTÜRECEK…

Başkan Kocadon Bodrumspor taraftarlarının Sarıyerli sporcularını da alkışlayarak, tezahürat yapmaları ile ilgili şunları söyledi; “Bizde Sarıyerspor’u alkışladık. Biz her zaman söylüyoruz, Bodrum Türkiye’nin en büyük medeni kapısıdır. Bu kapı gittiği her yere sevgi, hoşgörü ve barışı götürmektedir. Biz bütün spor kulüpleri ile kardeşiz. Her zaman kucaklaşacağız, kucaklaşmaya da devam edeceğiz…”

Başkan Kocadon, CHP’nin Çanakkale’deki Adalet kurultayına katılacağını ve spor ve adalet konulu bir konuşma yapacağının bilgisini de verdi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.