Bodrum Gündem

116 KİLOLUK ORKİNOSLA TURNUVA REKORU KIRILDI…

BODRUM MOST (8) İki gün boyunca  devam eden Bodrum MOST 2017’de Türkiye Turnuva Rekoru kırıldı. Sunuculuğunu  Alp Kırşan’ın üstlendiği yarışmada  Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konuloğlu yakaladığı 116 kiloluk orkinos ile birinci oldu.

Bodrum Gündem Haber

Sunuculuğunu Alp Kırşan’ın üstlendiği ve bu yıl ikincisi düzenlenen MOST Mediterranean Offshore Sportfishing Tournament Bodrum Turnuvası’nda Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Konuloğlu yakaladığı 116 kiloluk orkinos ile birinci oldu.

Sanko Holding Başkan Vekili  Adil Konukoğlu 67 kilo orkinos yakalayarak ikinci,  Alp Kırşan ise üçüncü oldu. Başhakemliğini IGFA temsilcisi Dr Serdar Günseren’in yaptığı turnuvanın ev sahipliğini ise Av. Can Özer yaptı. Yarışmanın tekne kategorisinde ise Omnia teknesi ile Can Okan ve ekibi birinci sırada yer aldı

Turnuvada Turgut Konukoğlu,  Çağdaş Çağlar , Adil Konukoğlu, Sami Konukoğlu,  Uğur Işık, Sinan Kosif, Can  Dikmen,  Alp Kırşan, Can Okan, Berent Akdemir, Cihan Kosif,  Sedat Akdemir,  İskender Atakan ve  Mehmet Fırat gibi ünlü isimler yarıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.