Bodrum Gündem

BODRUM HUZUR İÇİNDE OLSUN DİYE…

bodrum gümbet huzur operasyonu (3)Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde 250 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyon öncesinde güvenlik güçleri Gümbet Meydanı’nda buluştu. Burada birimlere ayrılan polis ekipleri, “Barlar Sokağı” diye bilinen bölgede eş zamanlı şekilde bütün gece kulüplerinde alkol denetimi ve Genel Bilgi Taraması yaptı.
Narkotimde görevli 2 polis köpeğinin de katıldığı operasyonda, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunanlar ile üst aramalarında uyuşturucu madde ele geçirilen kişiler gözaltına alındı. Polis ekiplerinin çalışması sırasında bazı gece kulüplerinde, ekiplere yönelik teşekkür anonsları da yapıldı.
bodrum gümbet huzur operasyonu (10)Huzur operasyonuna, Ağustos ayı itibarı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Ertan Sarıkaya da katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından polis ekipleri bölgeden ayrıldı. Gümbet’te tanınmış bir işletmenin sahibi olan Zeynel Kılıç, uygulamayı başarılı bulduklarını ifade ederken, yapılan operasyonların kendilerinin güvenliği için olduğunu dile getirdi. Kılıç, “Polis ekiplerine biz de yardımcı olduk. Tatilciler de uygulamadan memnun kaldı. Bu tür operasyonların zaman zaman tekrarlanmasını istiyoruz…” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.