Bodrum Gündem

BODRUM’DA PLAJ FUTBOLU ŞENLİĞİ…

plaj futbolu senligi (7)Türkiye Futbol Federasyonu ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle, Göztepe Spor Kulübü’nün düzenlediği Plaj Futbolu Şenliği’nin ilk ayağı Gündoğan Plajı’nda gerçekleşti.
Bodrum Gündem Haber 
Turnuva, bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası kapsamında Gündoğan’da yapıldı. 9-10 yaşlarındaki çocukların oluşturduğu 12 takımın katıldığı turnuvanın Yalıkavakspor ile Göztepe arasında yapılan açılış maçının başlama vuruşunu Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu yaptı.
Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu, 30 Ağustos adına yakışır zafer turnuvasının aynı güzellikle devam etmesi temennisinde bulunarak, “Böyle özel bir günde özel bir turnuvayı düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 30 Ağustos adına yakışır bu zafer turnuvasının aynı güzellikle devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Başkanımız, Çanakkale’deki kurultayda olduğu için kendisi gelemedi. Onun yerine ben geldim. Başkanımız hepinize en derin sevgi ve selamlarını iletti. Bu güzel günde kardeşlerimiz, çocuklarımız ve tabii ki onları buraya getiren destek veren velilerimiz, bu güzelliğin hazırlanmasında belediye ekiplerimiz sonsuz destek verdiler. Birimlere tekrar teşekkür ediyorum. Umarım, bu güzellik adına yarışır bir şekilde sportmenlik içinde centilmenlik içinde kardeşçe devam eder ve kazanan hepimiz oluruz. Başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
Göztepe Spor Okulları Futbol Koordinatörü İbrahim Ulukapı da ”Bodrum Belediyesi’ne, başkanımıza ve ekibine, burada katkısı olan tüm arkadaşlarımızın eline emeğine sağlık. Sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Göztepe Spor Okulları Futbol Koordinatörü İbrahim Ulukapı, Bodrum Belediye Başkan Vekili Taner Uslu’ya turnuvaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
30 Ağustos Zafer Haftası Plaj Futbolu Şenliği’nin ikinci ayağı Urla’da yapılacak.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.