Bodrum Gündem

BODRUMLU YAZAR “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” KİTABINI İMZALIYOR…

BODRUMLU YAZAR “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” KİTABINI İMZALIYOR…

bodrumlu-yazar-didem-öneş-eve-yalnız-dönen-kadınlar-kitabı-imza-günü-2

Bodrumlu yazar Didem Öneş 2.baskısı yapılan “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” adlı kitabının imza günü için Bodrum OASİS’te hizmet veren İmge Kitapevi ve Kafe’de okurları ile buluşacak ve kitabını imzalayacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumlu Yazar Didem Öneş, samimi, dürüst, akıcı üslubuyla okumaktan zevk alınacak bir kitap yazdı. Daha önce de Bodrum Gündem’de ilginç, çarpıcı ve dikkat çeken yazılar yazan Öneş, şu ana kadar beğeni ve takdir aldığı okur yorumlarına ek olarak, ilk baskısı bir ay içinde tükenen kitabın 2. Baskısı yapıldı.

Öneş, umut dolu, ihtiyacımız olan sevgi, özgüven ve öz saygı ruhunu yansıtan, dostunuzla sohbet edercesine kendinizi rahat hissedeceğiniz bir kitap olarak tanımlarken; “Eve Yalnız Dönen Kadınlar, sadece bir kitap değil. Gel dertleşelim diyen, sizden, ondan, ötekisinden, hayattan bir kitap. Kadına seslenir gibi ama aslında eve yalnız dönen erkekleri de ve hatta kadın-erkek eve birlikte dönenleri de anlatan bir kitap…” dedi.

Bodrumlu Yazar Didem Öneş’in “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” adlı eserinin ilk imza ve söyleşi gününü memleketi Bodrumda, Oasis AVM İmge Kitabevi ve Kafede 05 Eylül 2017 Salı günü saat 18:00 de gerçekleştirecek.

bodrumlu yazar didem öneş eve yalnız dönen kadınlar kitabı imza günü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.