Bodrum Gündem

VALİ CİVELEK BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ…

muğla valisi Bodrum Amerikan Kolejini ziyaret etti 2

Muğla Valisi Esengül Civelek Bodrum Amerikan Kültür Kolejini ziyaret ederek, Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp ile deneyimlerini paylaştı.

Bodrum Gündem Haber

Bazı incelemelerde ve görüşmelerde bulunmak üzere Bodrum’a gelen Muğla Valisi Esengül Civelek, 2017-2018 Eğitim döneminde hizmete girecek olan Bodrum Amerikan Kültür Kolejini de ziyaret etti.

Muğla Valisi Civelek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile birlikte, Bodrum Amerikan Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp ile samimi bir ortamda eğitim konusunda sohbet ettiler.  Muğla Valisi Civelek, geçmiş dönemde Milli Eğitim Bakanlığında Müsteşarlık görevinde bulunduğunu ifade ederek, okul açılışında dikkat edilmesi gereken noktaları dile getirdi ve deneyimlerini paylaştı.

muğla valisi Bodrum Amerikan Kolejini ziyaret etti 1Bodrum Amerikan Kültür Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Demiralp “Muğla valimiz göreve başladığında, yeni görevinin hayırlı olması ve Muğla’mıza hoş geldiniz demek için kendisine ziyarette bulunmuştum. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete girecek olan, Bodrum Amerikan Kültür Koleji ile ilgili kendisine bilgi verdim. Kendisi Milli Eğitim Bakanlığında müsteşarlık yaptığı için konu ile çok ilgilendi. Okulumuzun açılması süresince dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda bilgi veren sayın valimiz eğitim konularında çok bilgili ve oldukça donanımlı. Muğla’mız için büyük bir şans olarak görüyorum…” dedi.

Bodrum Amerikan Kültür Kolejinin sınıflarını da dolaşarak, okul ve eğitim konularında Demiralp ile görüş alıverişinde bulunarak, önemli değerlendirmelerde ve önerilerde bulunan Vali Esengül Civelek, Demiralp’e başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.