Bodrum Gündem

GENÇLERDEN DERS ALINACAK GÖREV DEĞİŞİMİ…

ege özkan ve ekin eren

Halkçı Liseliler Bodrum İlçe Başkanlığı ve Yönetiminde büyüklerine ders niteliğinde bir değişim gerçekleşti. Muğla’nın en iyi örgütlenen gençleri olan Bodrum HALK-LİS (Halkçı Liseliler) kurucu Başkanı Ege Özkan görevini Ekin Eren’e devretti. Kurucu Başkan Ege Özkan “Halk-Lis ve Gençlik Kolları Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet Halk Partisi ise cumhuriyetimizin teminatıdır…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisinin gençlik örgütlenmesi Halk-Lis (Halkçı Liseliler) görev değişimi yapıldı. CHP Bodrum İlçe Başkanlığında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Ege Özkan “Halk-Lis ve Gençlik Kolları Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet Halk Partisi ise cumhuriyetimizin teminatıdır…” şeklindeki ifadesi oldukça dikkat çekiciydi.

ege özkan ve ekin eren 14 KİŞİ İLE ÇIKTIKLARI YOLDA ŞİMDİ 30 KİŞİYE ULAŞTILAR…

Bodrum HALK-LİS (Halkçı Liseliler) kurucu Başkanı Ege Özkan “Öncelikle herkesin 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyorum. Huzura, sevgiye ve barışa en çok ihtiyacımız olan günleri yaşıyoruz. 20 Aralık 2016’da 4 kişi olarak çıktığımız bu yolda, şuan 30’u aşkın Kemalist gençleriz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin liseli oluşumu olan Halkçı Liseliler’in kurucu ilçe başkanı olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. 9-10 ay gibi kısa bir sürede Bodrum’un ve Muğla’nın en iyi liseli örgütü olduk. Özellikle referandum zamanında haftada 3-4 günümüz sokaklarda geçti. Sokağa çıkıp, insanlara neden hayır dediğimizi anlattık. Bu yoğun çalışmalar arasında da örgütlenmeye de zaman bulduk, sayımızı arttırmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalar ve sesimiz duyuldukça, sayımız da artmaya başladı. Zalimlerin ve faşistlerin karşısında, mazlumların ve haklıların yanında olduk. Öyle olmaya da ebediyen devam edeceğiz. Şimdi ise bu zamana kadar severek yaptığım Halk-Lis Bodrum İlçe Başkanlığı görevini devrediyorum. Dilerim tüm Bodrum siyaseti için hayırlısı olur. Halk-Lis ve Gençlik Kolları Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Cumhuriyet Halk Partisi ise Cumhuriyetimizin teminatıdır…” şeklinde konuştu.

halk lis 2ENGELLERE RAĞMEN ADIM ADIM YÜRÜYECEĞİZ…

Kurucu Başkan Ege Özkan’dan görevi teslim alan yeni Halk-Lis İlçe Başkanı Ekin Eren “Ege Başkanımızın başarıyla yürüttüğü bu görevin bayrağını taşıyacağımdan gurur ve mutluluk duyuyorum…” dedi.

Halk-Lis İlçe Başkanlığı görevini devir alan Ekin Eren şunları söyledi; “Halk-Lis’e ilk katılmak istediğim anı hala çok net hatırlıyorum. Referandum zamanında arkadaşlarımın paylaştığı fotoğrafları ve yazıları gördükçe kendime “Sen ne yapıyorsun bu ülke için, bu gelecek için?” diye sormuştum. Gerçekten ne yapıyordum? Evde oturup sosyal medyalarda fotoğraflar, yazılar paylaşmaktan başka. Cumhuriyet yok edilmek istenirken, Atatürk’e bu denli saldırı yapılırken evde oturmaya hiç niyetim yoktu. Ben de bir çok Halkçı Liseli gibi Cumhuriyetimi korumak, sahip çıkmak, gelecek için çabalamak istedim. Katıldığım toplantı ve etkinlikler beni çok etkilemişti. Yapılan toplantılar esnasında ki fikirlerim ve davranışlarım nedeniyle ilçe sekreterliğine getirildim. Bu görevin başına büyük bir heyecan ve gururla geçtim. Şimdi ise Ege Başkanımızın başarıyla yürüttüğü bu görevin bayrağını taşıyacağımdan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu görev esnasında hep birlikte oluşturacağımız ekip ile çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Halkçı Liseliler olarak Yüce Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının yolundan yürüyüp Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençleri olarak demokrasi yolunda tüm engellere rağmen adım adım yürüyeceğiz…” dedi.

Halk-Lis İlçe Başkanlığı görevini devir alan Eren sözlerini “Tüm Halk-Lis Bodrum örgütüne bu yeni dönemin hayırlı olması dileğiyle…” diyerek tamamladı.

Kurucu Başkan Ege Özkan, görevini yeni başkan Ekin Eren’e devrederken, yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Bilişim Sorumlusu Ata Emre Bayır, İlçe Sekreteri Deniz Erzin, Örgüt ve Örgütlenme Sorumlusu Berfin Görkem Bakır, STK’lar Sorumlusu Bella İnan, Eylem ve Etkinlikler Sorumlusu Ada Deniz Akın.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.