Bodrum Gündem

BİR BODRUM MARKASI OLAN BERK BALIK’IN SAHİBİ MUSTAFA COŞKUN CANINA KIYMIŞ…

BİR BODRUM MARKASI OLAN BERK BALIK’IN SAHİBİ MUSTAFA COŞKUN CANINA KIYMIŞ…

mustafa-coşkun-berk-balık-sahibi-vefat-etti

Adı Bodrum ile özdeşleşmiş markalardan birisi olan Berk Balık Restorant’ın işletmecisi 56 yaşındaki Mustafa Coşkun, Mumcular-Yeniköy civarında otomobilinde ölü bulundu. Yapılan otopsi sonucu; Coşkun’un bileklerini keserek yaşamına son verdiği ifade ediliyor.

Bodrum Gündem Haber

Kumbahçe Mahallesinde bir Bodrum markası olarak bilinen Berk Balık Restorant’ın işletmeciliğini yapan, evli ve iki çocuk babası Mustafa Coşkun, cumartesi günü sabahı işe gitmek üzere evinden çıkan Mustafa Coşkun işyerine de gitmiyor. İş yerinden ve cep telefonundan eşi Mustafa Coşkun’a ulaşamayan Aylin Coşkun, bunun üzerine polis ve jandarmaya eşinin kayıp olduğuna dair ihbarda bulunuyor.

Alınan bilgiye göre; Mustafa Coşkun, 04 Eylül öğle saatlerinde Jandarma ve yakınları tarafından bulundu.  Coşkun’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp’a gönderildi. Otomobil ve çevrede inceleme yapan Olay Yeri İnceleme Ekipleri, olay yerinde bulunan bıçağı da yine inceleme yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Merkezine gönderdiler.

Bodrum’un tanınmış simalarından birisi olan (Berk Balık) Mustafa Coşkun’un ölüm haberi başta ailesi olmak üzere, Kumbahçe esnafı, dostları ve Bodrumlular tarafından çok büyük bir üzüntü ile karşılandı. Aylin Coşkun ile evli olan Mustafa Coşkun’un Ahmet ve Yağız adında iki evladı vardı.

Aldığımız bilgilere göre; Adli Tıp tarafından yapılan inceleme sonucu olayın bir intihar vakası olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.