Bodrum Gündem

CHE KURUCUSU, MUHASEBECİ İSMAİL HAKKI BAYDAR YOĞUN BAKIMDA…

CHE KURUCUSU, MUHASEBECİ İSMAİL HAKKI BAYDAR YOĞUN BAKIMDA…

ismail hakkı baydar bodrum gündem

Bodrum Cumhuriyet Halkevi kurucularından, Mali Müşavir ve Muhasebeci, geçmiş dönem CHP İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Baydar, Bodrum Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış simalarından, Muhasebeci ve Mali Müşavir 52 yaşındaki İsmail Hakkı Baydar, ailesi ile birlikte 4 Eylül günü öğleden sonra tekne ile Akvaryum koyuna gidiyor. Kıyıya yakın bir noktada deniz içindeyken, kendinden geçen Baydar yüzükoyun bir şekilde bir süre suda havasız kalıyor.

Kısa bir süre sonra çevredekilerin ve ailesinin durumu fark ederek tekneye çıkartılan Baydar’ın kalbinin durduğu ve çok miktarda da su yuttuğu anlaşılınca, kalp masajı yapılıyor. Kalbi yeniden çalışan Baydar’ın yuttuğu sularda çıkartılmaya çalışılarak Bodrum Ortakent’te özel bir hastanenin aciline götürülüyor. Burada yoğun bakım ünitelerinin dolu olduğu söylenince, Bodrum Devlet Hastanesine götürülen İsmail Hakkı Baydar, yoğun bakım ünitesinde gözlem altına alınıyor.

Bodrum Devlet Hastanesinde yoğun bakım altında tedavisi süren İsmail Hakkı Baydar’ın hayati tehlikesi sürdüğü bilgisi verilirken, dün geldiği ana göre bu gün biraz daha iyi bir durumda olduğu da kaydediliyor.

Yorumlar

  1. Osman Ozyurt dedi ki:

    Dilerim hayata tutunur.yuce Yaradan yardimcisi olsun insallah.