Bodrum Gündem

TOMBİŞ LAKAPLI MUSTAFA COŞKUN, TOPRAĞA VERİLDİ…

berk balık sahibi mustafa coşkun toprağa verildi (6)

Bir Bodrum markası olarak kabul edilen Berk Balık Restaurant sahibi Mustafa Coşkun, 4 Eylül Pazartesi günü Mumcular-Yeniköy’de otomobilinin içinde canına kıymış olarak bulunmuştu.Canına kıydığı tespit edilen Mustafa Coşkun, Kumbahçe Uğur Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kızılağaç aile mezarlığında toprağa verildi. Oğlu Ahmet Coşkun, Adli Tıp’tan verilen bilgilere göre Mustafa Coşkun’un ölüm sebebinin intihar olduğunu açıkladı.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un önde gelen mekanlarından ve bir Bodrum markası olarak kabul edilen Berk Balık Restaurant sahibi Mustafa Coşkun, gözyaşları içinde toprağa verildi. Kumbahçe Uğur Camiinde ikindi namazı sonrası Mustafa Coşkun’un cenaze namazı kılındı. Cenazesine CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, Kumbahçe Mahallesi sakinleri ve Kumbahçe esnafları, dostları ve yakınları katıldı. Çok yoğun bir katılımın olduğu cenaze töreninde Mustafa Coşkun’un oğulları Ahmet ve Yağız taziyeleri kabul ederken, eşi Aylin Coşkun ise ayakta durmakta zorlanıyordu.

Mustafa Coşkun, sevenlerinin omuzlarında ve gözyaşları arasında Kızılağaç Mahallesi’ndeki aile mezarlığa defnedildi.

berk balık sahibi mustafa coşkun toprağa verildi (41)SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPILAN YORUMLAR AİLEYİ ÇOK ÜZDÜ…

Bodrum’un sevilen simalarından birisi olan Mustafa Coşkun’un ölüm haberinin alınması ile özellikle sosyal medya üzerinden cinayete kurban gittiği, boğazını kestiği yönünde yalan-yanlış yorumlar yapılması, ailenin ve yakınlarının tepkisine neden olurken, Mustafa Coşkun’un oğlu Ahmet Coşkun “Babamın ani ölümüne biz de şoke olduk. Büyük üzüntü duyuyoruz. Adli Tıp’dan verilen bilgiler, babamın intihar ettiği yönünde…” şeklinde bir açıklama yaptı.

Edinilen bilgilere göre; Mustafa Coşkun’un olay günü oğulları Yağız ve Ahmet Coşkun ile eşi Aylin Coşkun’a “Hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum…” şeklinde bir mesaj ilettiği, ancak bu mesajın GSM hatlarından kaynaklı olarak, Coşkun’un cenazesinin bulunmasının ardından ulaştığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.