Bodrum Gündem

“EVE YALNIZ DÖNEN KADINLAR” EVE YALNIZ DÖNEN ERKEKLERİ DE ANLATIYOR…

didem öneş bodrumlu yazar eve yalnız dönen kadınlar (15)

Bodrumlu yazar Didem Öneş 2.baskısı yapılan “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” adlı kitabını okurları için imzaladı. Bodrum OASİS’te hizmet veren İmge Kitapevi ve Kafe’de okurları ile buluşan Bodrumlu yazar Didem Öneş okurarı ile bol bol sohbet etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un tanınmış ailelerinden Müftü Yakup Öneş’in ikinci kuşak torunu, Yazar Didem Öneş, “Eve Yalnız Dönen Kadınlar” adlı ve oldukça dikkat çeken konuları içeren, samimi, dürüst, akıcı üslubuyla okumaktan zevk alınacak bir kitap yazdı. Daha önce de Bodrum Gündem’de ilginç, çarpıcı ve dikkat çeken yazılar yazan Öneş’in, şu ana kadar beğeni ve takdir aldığı okur yorumlarına ek olarak, ilk baskısı bir ay içinde tükenen kitabın 2. Baskısı yapıldı.

didem öneş bodrumlu yazar eve yalnız dönen kadınlar (17)Bodrum OASİS AVM’de hizmet veren İmge Kitapevinde gerçekleşen imza gününde konuşan Didem Öneş; İmge Kitap Kafe de gerçekleşen imza gününe gelen, benimle edebiyatı, aşkı, hayatı, insanı, kitapları, nefesi paylaşan herkese teşekkür ederim. Oldukça güzel, samimi bir imza günüydü. Bayramın hemen sonrasına denk gelen ve Bodrum’da sevdiğimiz kişilerin kayıplarına duyduğumuz üzüntüye rağmen, beni yalnız bırakmayan tüm Bodrumlulara ve Bodrum severlere, İmgekitapevi okurlarına teşekkür ediyorum. Herşey tek kelimeyle mükemmeldi…” dedi.

“Eve Yalnız Dönen Kadınlar” adlı kitabın sadece kadınlara yönelik bir kitap olmadığını, eve yalnız dönen erkeklerinde okuyabileceği ve kendilerinden parçalar bulabilecekleri bir kitap olduğuna dikkat çekerek, kitabını; “Eve Yalnız Dönen Kadınlar, sadece bir kitap değil. Gel dertleşelim diyen, sizden, ondan, ötekisinden, hayattan bir kitap. Kadına seslenir gibi ama aslında eve yalnız dönen erkekleri de ve hatta kadın-erkek eve birlikte dönenleri de anlatan bir kitap…” şeklinde tanımlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.