Bodrum Gündem

BODRUM CAZ FESTİVALİ BAŞLADI…

BODRUM CAZ FESTİVALİ BAŞLADI…

bodrum turkcell caz günleriBodrum Belediyesi ve Caz Derneği’nin destekleri ile Turkcell Bodrum Caz Festivali’ni muhteşem bir konser ile açtı.

Bodrum Gündem Haber

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası görkemli bir konser ile festivalin Gala’sını gerçekleştirdi. Konsere solist olarak katılan ülkemizin en iyi caz vokal sanatçısı Sibel Köse sevilen caz şarkıları ile dinleyenlere harika bir gece yaşattı.

Konser öncesinde Caz Derneği Başkanı ve festival küratörü Özlem Oktar Varoğlu ve LEO Organizasyon yönetici ortağı Devrim Erol, Bodrum Belediye Başkanlığı adına hazırladıkları plaketi Sayın Hülya Kocadon’a sundu. Festivalin isim sponsoru Turkcell,  Gala konseri sponsoru TAİS Gemi İnşa şirketi ve destek sponsorları TAV Holding ve Off Gümüşlük’e plaketleri sahnede sunuldu. Bodrumlu sanatseverlerin yüksek katılım gösterdikleri konser büyük bir keyifle gerçekleşti.

Festival, kalede Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Karsu, Jülide Özçelik konserileri, Club Catamaran’da gerçekleşecek olan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Yıldızlar Hafif Müzik ve Caz Orkestrası feat. Ömür Göksel, INA- Sualtı Araştırmaları Enstitüsü’nde Ayşe Sicimoğlu ile Ali Tolga Demirtaş ve Off Gümüşlük konserleri ile 17 Eylül’e kadar sürecek.

Etkinliklere BİLETİX’den bilet alınabilir. Festival programı www.bodrumcazfest.org adresinden izlenebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.