Bodrum Gündem

GÜLEÇ YÜZLÜ TRAFİK POLİSİ MEMLEKETİNE UĞURLANDI…

Bodrumda-görev-yapan-polis-memuru-Ahmet-Bircan-Yılmaz-(3)
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru 46 yaşındaki Ahmet Bircan Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz için emniyet müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 
Bodrum Gündem Haber
Bir süredir Bodrum Devlet Hastanesinde akciğer kanseri nedeniyle tedavi altında tutulan Trafik Polisi Ahmet Bircan sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti. Uzun yıllardır Bodrum’da görev yapan Ahmet Bircan Yılmaz’ın vefat haberini alan yakın akrabaları ve mesai arkadaşları Devlet Hastanesi Morgu önünde toplandı. Ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.
Evli ve iki çocuk babası olan Yılmaz için bugün saat 14.00’de İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Yılmaz’ın ailesi ve yakınları başta olmak üzere Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Milas-Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Ahmet Bircan Yılmaz’ın mesai arkadaşları, jandarma personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bodrumda-görev-yapan-polis-memuru-Ahmet-Bircan-Yılmaz-(2)Saygı duruşundan bulunulması ile başlayan törende din görevlisi Halil Sönmez, Bircan Yılmaz için dualar okudu. Hep birlikte okunan duaların ardından Yılmaz’ın naaşı gözyaşları arasında memleketi Konya’ya gönderildi.
1998 yılında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliğinde trafik polisi olarak görevine başlayan polis Yılmaz, 2007–2010 yılları arasında Mardin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda şark hizmetini tamamlayarak tekrar Bodrum’a döndü. 2010 yılından bu yana Bodrum’da trafik polisi olarak görevini sürdüren Ahmet Bircan Yılmaz, meslek yaşamı boyunca başarılı ve özverili çalışmasıyla biliniyordu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.