Bodrum Gündem

8.BODRUM SUTOPU ŞENLİĞİNDE BİRİNCİ AŞK-I BODRUM OLDU…

bodrum sutopu şenlikleri 14 eylül 2017 (14)

Bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Bodrum Sutopu Şenliği ödüllerin verilmesi ile sona erdi. Birinciliği Aşk-ı Bodrum takımı kazandı…
Bodrum Gündem Haber

Sutopu sahasının havuzdan denize taşındığı etkinlikte Bodrumlu esnaflardan oluşan takımlar da boy gösterirken, 8. Bodrum Sutopu Şenliğine Bodrum Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası da destek verdi.
Kumbahçe Plajı, Mahfel Kafe önünde kurulan sutopu sahasında gerçekleştirilen şenliğin amacı, gençlere sporu sevdirmek, sutopunu Türkiye’de duyurmak ve sezon boyunca yorulan esnaf ve çalışanların güzel zaman geçirmesini sağlamak olarak açıklandı.
bodrum sutopu şenlikleri 14 eylül 2017 (18)Bodrum Kalesi’nin eşsiz manzarasında ve güzel bir havada birinci olmak için mücadele eden takımlar kıyasıya yarıştılar.
8. Bodrum Sutopu Şenliği Organizatörü Erdal Taşdemir, ileriki yıllarda denize kuracakları özel platformla şenliği büyütmek istediklerini belirterek; “Esnaflarımız kendi takımlarını kurdular. Oldukça iddialı mücadeleler yaşandı. En azından bir süre bilindik spor müsabakalarından uzaklaşarak, Bodrum’un tertemiz mavi sularında yapılabilecek sporların da olduğuna dikkat çekerek farkındalık yaratmaya çalıştık. Biz memnunuz mekânlar da memnun…”
Sutopu İl Temsilcisi, Yarımada Sutopu Kulübü Başkan ve Antrenör Fatih Pehlivan ise yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Sutopu bildiğiniz üzere aslında havuzlarda oynanan bir spor, fakat onu biz Bodrum’umuzda denize taşıdık. Aynı zamanda esnaf, esnaf arkadaşlarımızı da sezon sonuna geldiğimiz bu günlerde bir araya getirmiş olduk. Gerek izleyenler gerekse sporcularımız ve esnaf çok keyif aldığını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki zamanlarda da en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum…”

bodrum sutopu şenlikleri 14 eylül 2017 (48)8.Bodrum Sutopu Şenliğinde final maçı Aşk-ı Bodrum ile Forsa Kimya oynadılar. Maçı 6-1 kazanan Aşk-ı Bodrum, 8. Bodrum Sutopu Şenliğinin birincisi oldu. İkinci Forsa Kimya, üçüncü Mandalin Bar ve dördüncü de X-Bar oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Deniz Ticaret Odası adına Aylin Sözerman verirken, katkılarından dolayı da Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Şenol Cömert ve Erdal Taşdemir’e de birer plâket verildi.

8.Bodrum Sutopu Şenliği sonunda kısa bir değerlendirme yapan şenliğin organizatörü Erdal Taşdemir “Önümüzdeki yıl şenliğimizi çok daha büyük bir organizasyon ile gerçekleştireceğiz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.