Bodrum Gündem

BESİAD DIŞ PAZARA AÇILMANIN YÖNTEMLERİNİ ARIYOR…

BESİAD DIŞ PAZARA AÇILMANIN YÖNTEMLERİNİ ARIYOR…

emre_köroğlu

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği-BESİAD’ın geliştirmiş olduğu proje kapsamında, Ege İhracatçı Birliği ile birlikte ortak bir toplantı düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu toplantı 22 Eylül Cuma Günü Ramada Otel’de gerçekleşecek…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği-BESİAD’ın ve Ege İhracatçı Birliği ile birlikte geliştirmiş olduğu proje kapsamında gerçekleştirilecek toplantıda BESİAD üyelerinin ihracatının, ülke menfaatine uygun olarak gelişmesi yolunda faaliyetler gerçekleştirme ve ihracatta karşılaşılan sorunların çözümü konusunda çalışmalar yapılması öngörülüyor.

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği-BESİAD Emre Köroğlu “Besiad olarak hedeflerimizden biri Bodrum ekonomisini geliştirmektir. Bu ancak pazar genişlemesi ile mümkündür. İç pazarda dünya markalarına vermiş olduğumuz hizmeti, yurtdışında da verebilecek kabiliyette olan Bodrum firmalarının sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin de konuşulacağı bir toplantı olacak. Oldukça yoğun bir program olacak ve öncesinde kayıt yaptıranlar, ücretsiz olan bu toplantıya katılabilecekler…” dedi.

Üyelerin ticari faaliyetleri ile ilgili gereksinimlerini ve beklentilerini tespit edileceği toplantı 22 Eylül 2017 Cuma günü, Bodrum Ramada Otel’de düzenlenecek.Katılımın ücretsiz, kayıt yapılmasının ise zorunlu olduğu toplantı için 21 Eylül 2017 saat 13.00’a kadar kayıt yaptırılması gerekiyor.

Program:

09:30-10:00 Kayıt

10:00-10:30 Besiad Başkanı İbrahim Emre Köroğlu Açılış Konuşması

10:30-10:50 Ege İhracatçı Birlikleri Bilgilendirme Sunumu

– Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz

10:50-11:10 Devlet Desteklerine Genel Bakış

-Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yrd. Kemal Coşkun

11:10-11:30 Ekonomi Bakanlığınca Verilen Devlet Destekleri

-Ege İhracatçı Birlikleri Devlet Yardımları Şube Müdürü İsmail Saydan

11:30-11:45 Soru-Cevap

11:45-12:30 Ekonomiyi İlgilendiren Genel Gelişmeler

-Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Selçuk Karaata

12:30 Öğle Yemeği

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.