Bodrum Gündem

BESİAD VALİ CİVELEK’İ ZİYARET ETTİ…

BESİAD VALİ CİVELEK’İ ZİYARET ETTİ…

BESİAD Muğla Valisi Esengül civelek (1)

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Bodrum Gündem Haber

BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Bodrum’un en önemli sorunları çöp ve su sorunları ile ilgili görüş görüşlerini ve çözüm önerilerini dile getirirken, Muğla Valisi Esengül Civelek özellikle Bodrum’un sorunlarını yakından takip ettiğini ifade ederek “Katı Atık Çöp sorunu ile ilgili olarak Sayın Çevre Bakanımızla bizzat bende görüştüm ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir araya getirerek görüşmelerini de sağladım. Konu ile ilgili yakından ilgileniyorum. Sorunun çözümü ile ilgili gerekli her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Su sorunu ile ilgili olarak gereken düzenlemelerin yapılması gerekiyor…” dedi.

BESİAD Muğla Valisi Esengül civelek (2)Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneğinin çalışmaları hakkında kısa bir brifing veren Başkan Köroğlu başta Bodrum olmak üzere, Muğla’nın tamamında hatta bölgede iş dünyasını ilgilendiren bir çok konuda aktif olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Köroğlu; “Besiad (Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) 2003 yılında Bodrum merkezli olarak kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda Bodrum esnaf ve iş adamlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerini hedefleyen dernek, gün geçtikçe Bodrum iş dünyası ve sivil toplum hayatında çok önemli bir boşluğu doldurur hale gelmiştir. Bugüne kadar Bodrum ve bölgesinde, ekonomik, ticari, iş dünyası ile ilgili konularda sayısız faaliyetlerde bulunmuş, kalıcı hizmetler vermiştir. Besiad, Bodrum merkezli olmasına rağmen ülke çapında federasyon ve konfederasyonlar ile önemli ilişkiler içindedir. Ülkemizdeki ve Bodrum’daki gelişmeleri yakından takip etmekte, hukuki ve mali konularda eğitimler, paneller, toplantılarla üyelerini ve Bodrum iş dünyasını bilgilendirmekte, üyelerine ekonomik avantajlar sağlamakta, üyeler arası ticari ilişkileri geliştiren organizasyonlar yapmaktadır…” dedi

Muğla Valisi Esengül Civelek ziyaretinde Başkan Emre Köroğlu ile birlikte Yılmaz Algül, Adalet Özkan, Hafize Dilek Öz, Kemal Özyurt,  Ahmet Gümüş, Murat Önder ve BESİAD asistanı Ebru Pekmezoğlu hazır bulundular.

Vali Esengül Civelek’i Bodrum’a davet eden Başkan Köroğlu, görüşme ile ilgili olarak; “Sayın Valimiz geçtiğimiz hafta Zeytinköy’de meydana gelen yangın ile ilgili yaptıkları çalışmalar ve yardımlar ile ilgili bizlere bilgiler verdi. Bizlerde Bodrumumuzun sorunlarını dile getirdik ve Sayın Valimiz Esengül Civelek en kısa zamanda incelemeler yapmak üzere Bodrum’a geleceğini söyledi. Çok olumlu ve verimli bir ziyaret oldu…” şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.