Bodrum Gündem

KIRÇİÇEKLERİ’NE AMERİKALI DOPİNGİ…

KIRÇİÇEKLERİ’NE AMERİKALI DOPİNGİ…

Sasha Goodlett

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligini gözüne kestiren Kırçiçeği Bodrum Basket, takıma yeni bir Amerikalı oyuncu kattı.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz sezon Amerikalı oyuncusuyla yollarını ayıran ve bu yıl, 09.08.1990 doğumlu Georgia Tech Üniversitesi mezunu WNBA Patentli, 1.96 boyunda, Amerikali pivot Sasha Googlett’i renklerine bağlayan Kırçiçekleri, ilk maçlarını 2017-2018 sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi maçları kapsamında 07.10.2017 tarihinde Edremit Spor Salonu’nda Edremit Belediyesi Güre Spor ile oynayacaklar.

Daha önce Amerika’da İndiana Fever, Chikago Sky gibi güçlü takımlarda oynayan, Çin ve Puerto Rico’da basketbol kariyerini sürdüren 27 yaşındaki başarılı oyun kurucu Sasha Googlett, geçtiğimiz yıl Mersin Üniversitesi’nde gösterdiği başarılı oyunuyla göz doldurmuştu.

Ligin başlamasına kalan kısa sürede, yaptıkları son transferleri ile takımın kadrosunu en güçlü hale getirdiklerini belirten Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, “Amerikalı olan bu son basketbolcumuzla transfer sezonunu kapattık. Çok büyük bir sürpriz olmazsa kadromuz artık tam anlamıyla oluştu. Bu yıl da en iyi takımı oluşturmak ve Bodrum’un bayrağını Türkiye’de dalgalandırmak için bütçemizi oldukça zorladık. Başarılı olacağına inandığımız bir takım kurduk. Yeni sezonda çok daha başarılı bir takım izleteceğiz. Mücadelemizde tüm Bodrumlu sporseverlerin tribünleri doldurarak bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Takımın oluşmasında emeği geçen, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.