Bodrum Gündem

ALTIN KIZIN BAŞARISI…

ALTIN KIZIN BAŞARISI…

kayra kursu 2Akdeniz ülkelerinin katılımıyla her yıl düzenlenen Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonası’nın 26’ncısı, 16-17 Eylül tarihleri arasında Fas’ın Tangier kentinde 11 ülkenin katılımı ile düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber

Tangier Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda Türkiye, 6 altın, 7 gümüş ve 12 bronz kazanarak toplamda 25 madalya ile genel klasmanda üçüncü sırayı elde etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcusu KayraSezgin milli takım adına yarıştığı Akdeniz Ülkeleri Karate Şampiyonasında ikinci olarak bir büyük başarıya daha imza atmış oldu.

Ekim ayın da katılacağı dünya şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kayra ‘’Ay yıldızlı bayrağımızı dünya şampiyonasında dalgalandırmak için gün sayıyorum’’ dedi . Başarılı sporcunun antrenörü Fatih Uzunlulu ise ‘’ Kayra’nın başarısı ile hepimiz bir kez daha gurur duyduk , daha bir çok başarıya imza atacağına eminim. Hedefimiz dünya şampiyonluğu. Çok çalıştık, çok emek verdik, Kayra’nın dünya şampiyonasın da   elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim.’’ Dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.