Bodrum Gündem

EMEL SAYIN KONSERİNDE İZDİHAM…

emel sayın konserinde izdiham manşetSanat Güneşi Zeki Müren’in ölümünün 21. Yılı nedeniyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde düzenlenen Emel Sayın konserinde izdiham yaşandı. Ücretsiz olarak verilen biletlerle girilen konsere biletleri olmadığı için alınmayan vatandaşlarla özel güvenlik görevlileri arasında zaman zaman tansiyonu yüksek tartışmalar yaşandı.

Bodrum Gündem Haber

Zeki Müren’i anma konseri öncesi ücretsiz biletlerin internet üzerinden dağıtılması ve pek çok vatandaşın bundan haberdar olmaması nedeniyle konser giriş alanındaki kapı önlerinde izdiham yaşandı. Yaşları çoğunlukla 60 ve üzeri olan ve bileti bulunmayan vatandaşların konser alanına girmeye çalışmaları nedeniyle bileti olan vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

Kapılara yapılan baskılar nedeniyle, kapılar kapatıldı. Bu sırada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindeki heyetin konser alanına girişi esnasında yaşanan izdiham nedeniyle yere düşen kadın başkan Mehmet Kocadon’un yardımıyla ayağa kaldırıldı ve içeriye alındı.

Sloganlar atarak duruma tepki gösteren vatandaşları yatıştırmak için polis ve güvenlik görevlileri uzun süre çaba sarf etti. Bodrum Kalesi’nin demir kapılarına tırmanarak içeriye girmeye çalışan bazı vatandaşlar görevlilerce engellendi.

Sayın, konserinin ilk bölümünde dışarıda kalan ve içeri giremeyenlerden özür dileyerek, “Konsere giremeyen çok kişi oldu. Dışarıdaki insanlar hala oradalar mı bilmiyorum. Orada olanlar varsa, onlara buradan selam ve sevgi gönderiyorum. Kendi adıma özür diliyorum. Keşke ayakta da olsa, aralarda da olsa, buraya girselerdi. Ben onları sahnede bile ağırlardım. Ama bilmiyorum şu saatten sonra artık belki de yoklar. Belki de bir telafi yolunu bulabiliriz. Menajerim Oğuz Bey ile konuşup belki bir şeyler düşünürüz” dedi.

Konser başladığında kapıda kalan yaklaşık 200 kişi ıslıklar ve alkışlarla tepki gösterdi, ‘rezalet’ sloganı attı.  Konser alanına giremeyen vatandaşlar için de Bodrum Belediye Meydanına dev ekran yerleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.