Bodrum Gündem

DENİZİN KIZLARI’NIN HER ŞUTU BODRUM İÇİN…

DENİZİN KIZLARI’NIN HER ŞUTU BODRUM İÇİN…

ysk yeni mahalleYalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, sahalarda taraftarını coşturmaya hazırlanıyor. “Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır” sloganıyla tamamı Yalıkavak’ta yaşayan genç kızların bir araya gelmesiyle kurulan hentbol takımı, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Lig mücadelesi için gün saymaya başladı.

Bodrum Gündem Haber

Kendi deyimleriyle Deniz Kızları, 2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Lig mücadelesinde ilk maçlarını Yenimahalle 1923 SK ile kendi evinde oynayacak olan Denizin Kızları, 1 Ekim 2017 saat 14.00’te Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek ilk maçlarında Bodrumlu sporseverlerin desteğini bekliyor.

Sahaya ayaklarının tuzuyla inen Denizin Kızları, oynadıkları karşılaşmalarda bugüne kadar elde ettikleri başarıların bir tesadüf değil, çok çalışma ve hedefe doğru odaklanmanın eseri olduğunu vurgularken, seyirci desteğinin de küçümsenemeyecek katkısı olduğunu da belirtiyorlar. Yeni sezon mücadelelerinde aynı azim ve arzuyla sahalarda fırtına gibi eseceklerini söyleyen Denizin Kızları, Bodrum’da yaşayan herkesi, sezon süresince heyecanlarına ortak olmaya davet ediyorlar.

Yola çıktıkları ilk günden bu yana hedeflerini birer birer gerçekleştiren Denizin Kızları, 2016-2017 sezonunda 1. Ligdeki mücadeleleriyle Türkiye Kupası yolunda çeyrek finale yükselerek, Muğla’yı, hentbol liginde temsil eden tek bayan hentbol takımı olma başarısını göstermiş, Bodrum’un hentbol dalındaki tek temsilcisi olarak da bu gururu Bodrum’a yaşatmıştır.

Hedefleri, “Denizin Kızları” adını tüm ülke geneline yaymak olan bayan hentbolcuların en büyük istekleri, çevrelerinden aldıkları maddi, manevi destek ile profesyonel olarak gelişmek, yerli yabancı oyuncu transferleri ile hedefledikleri çıtayı yükselterek önce Türkiye Süper Ligi’nde Bodrum bayrağını dalgalandırmak, ardından Avrupa maçlarında Türkiye’yi temsil etmek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.