Bodrum Gündem

IRMAK ve VOLKAN BODRUM GELENEKLERİNE GÖRE EVLENDİLER…

ırmak yüksel ve volkan karabulut evlendiler (1)

Bodrum’un yerli ailelerinden Nuran ve Murat Yüksel’in kızları Avukat Irmak Yüksel ile Konya eşrafından Kamile-İzzet Karabulut’un oğulları, 3 Enerji’nin ortaklarından Elektrik Mühendisi Volkan Karabulut, Bodrum’un en güzel manzarasına sahip otellerinden birisi olan Bodrum Bay Resort’ta gerçekleştirilen muhteşem düğün töreni ile evlendiler…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Fotoğraflar: Ali Fikret Er

Avukat Irmak Yüksel ile 3 Enerji’nin ortaklarından Elektrik Mühendisi Volkan Karabulut, Bodrum geleneklerine uygun olarak bir hafta öncesinde ağırlık, kına gecesi ve gelin alma ve en sonunda da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kıydığı nikâh ile tamamına erdi. Başkan Kocadon, genç çiftin nikâhlarını kıymadan önce yaptığı konuşmada, gelinin annesi ve babasının çok yakın arkadaşları olduğunu belirterek; “Her zaman Bodrum’da sorunun değil çözümün parçası olmuş ailenin bu mutlu gününde burada olmak çok güzel. Genç çiftimizin Atatürk ilkelerine ve düşüncelerine uygun evlatlar yetiştirmelerini ve mutlu olmalarını dilerim…” dedi.

Enerji eski Bakanı Şinasi Altınel, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim kurulu Üyeleri, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Yener Çelik, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servet, gelin ve damadın arkadaşları, aile dostları ve yakın akrabaları ile birlikte davetliler katıldı. Takı merasimi de uzun sürünce, şarkıları ve türküleri ile geceye renk katan “Orkestra 1900” davetlilere hoş zaman geçirdiler.

ırmak yüksel ve volkan karabulut evlendiler (22)Muhteşem düğün töreninde gelin ve damat ilk danslarını yaptılar. İlk dansın ardından davetliler de sahneye çıkarak genç çifte eşlik ettiler. Genç çift masaları tek tek dolaşarak, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile görüştüler.

ırmak yüksel ve volkan karabulut evlendiler (46)Sahneye davet edilen gelin ve damadın “Harmandalı” oynadılar. Başta aileler olmak üzere, tüm davetliler Irmak ve Volkan’ın zeybek oyununu soluksuz izlerken, kız annesi Nuran Yüksel mutluluk gözyaşlarına engel olamadı.

Avize içinden inen sürpriz düğün pastasını kesen Irmak ve Volkan mutluluklarının daim olmasını dilediler.

Bodrum örf ve adetlerine uygun olarak bir hafta öncesinden başlayan düğünde, Bodrum yerel müziklerinin ve oyunları ile beraber, Ankara ve Konya bölgesi müzikleri ve oyunları da yer aldı. Davetliler bütün bir gece gönüllerince eğlenirken, gelin ve damadın arkadaşları bol bol gör-çek yaptılar.

Irmak-Volkan çiftinin balayı için, Napoli’den binecekleri gemi ile tüm Kuzey kıyılarını gezecekler ve ardından da yaşamlarını birlikte sürdürecekleri Bodrum’a dönecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.