Bodrum Gündem

BODRUMSPOR KASTAMONU’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ…

BODRUMSPOR KASTAMONU’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ…

Bodrumspor_Kastamonu_deplasmani (9)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Kastamonu 1966’ya 3-1 mağlup oldu.

Bodrum Gündem Haber

Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, B.B.Bodrumspor’un Mehmet Bağlı ile bulduğu gol pozisyonu dışında her iki takımda net pozisyona giremedi.

İlk yarısı B.B.Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı baştan sona heyecanlı geçerken, B.B.Bodrumspor teknik ekibi ve taraftarlar karşılaşmanın hakemine verdiği bir çok kararda tepki gösterdi. Özellikle B.B.Bodrumspor 1-0 üstün durumdayken Celal 1’e 1 pozisyonda kalacağı sırada top toplayıcı çocuğun oyun alanına girerek topu alması büyük tepkiye neden oldu. Bu pozisyondan sonra dakika 67’de Celal Dumanlı orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar ilerleyerek şutunu çekti ancak top direkten oyun alanına döndü. Dakikalar 78’i gösterdiğinde Kastamonu 1966’da Youssef Yeşilmen B.B.Bodrumspor ceza sahasına girerek topu Erkan Sekmen’e aktardı ve Erkan’ın vuruşu beraberliği getirdi.

Kastamonu 1966 golün ardından ataklarını sıklaştırırken, dakika 83’de Savaş ve uzatma dakikalarında Muhammet Haşim’in attığı goller ile karşılaşmayı 3-1 kazandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.