Bodrum Gündem

AYDINLIOĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ, ALMANYA’DAN BODRUM’A GELİN GELDİ…

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (14)

Bodrum’un köklü ailelerinden birisi olan Aydınlıoğlu ailesinin oğlu iş adamı Zeki Aydınlıoğlu, Almanya’da yaşayan Sevda Erol ile yaşamlarını birleştirdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un köklü aileleri evlatlarını Bodrum geleneklerine uygun bir şekilde evlendiriyorlar. 30 Eylül gecesi dünya evine giren Zeki Aydınlıoğlu ve Almanya’dan Bodrum’a gelin gelen Sevda Erol’un düğünleri de Bodrum geleneklerine uygun olarak yapıldı.

Bir hafta önce ağırlık töreni ile başlayan düğün, 29 Eylül’de gün boyu Bodrum düğün yemekleri ikram edildi ve akşamında da kına gecesi yapıldı. Bodrum dolgu alanında bulunan Siesta Otel’de gerçekleşen Kına gecesinde Sevda gelin Temel Devren giyerek, Bodrum yöresel türküleri eşliğinde oynadı. Gelin ve damadın karşılıklı oynamaları ise göz doldurdu. Kına gecesi ve öncesinde yüzlerce kişiye nohut, tavuk kavurma, yoğurtlu makarna, şakşuka, lokum pilavı ve baklava ile bol bol içecek ikram edildi.

Hatice ve Mehmet Aydınlıoğlu kına gecesinde hem Bodrumlu, hem de Almanya’dan gelen misafirleri ile tek tek ilgilendiler.

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (3)BEŞ YILDAN BU YANA SÜREN AŞK…

Edindiğimiz bilgilere göre Sevda Erol ve Zeki Aydınlıoğlu 2012 Temmuz ayında ortak arkadaşları sayesinde tanışmışlar. Genç çift “Bu tanışmadan daha çok, görür görmez aşk olarak tanımlanmalı…” görüşünde birleşiyorlar. Tanıştıkları ilk anda başlayan bu aşk için, Sevda ve Zeki beş yıl boyunca büyük emek harcamışlar. Kimi zaman Sevda Hamburg’tan Bodrum’a gelmiş, kimi zaman da Zeki Bodrum’dan Hamburg’a gitmiş. Beş yıl boyunca Bodrum-Hamburg arasını yol yapmışlar. En sonunda da bu güzel birlikteliği evlilikle taçlandırma kararı almışlar.

İstanbul Okan Üniversitesi-Muhabese ve Fınansal Yönetimi mezunu olan Zeki Aydınlıoğlu, Hez-May Turizm Tic. A.Ş. ( Aydınlıoğlu Yapı Market ve Royal Asarlık Beach Hotel & Spa) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.  Almanyalı gelin Sevda Erol ise Hamburg Macromeadia Üniversitesi Etkinlik Yönetimi (Event Management) eğitimi almış.

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (12)BODRUM GELENEKLERİNE UYGUN RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜN…

30 Eylül günü sabahtan akşam saatlerine kadar yine misafirlere yerel lezzetler ve içecek ikramları sürerken, akşam ise Bodrum’un iş ve siyaset dünyasından birçok isim ile birlikte yerli ailelerin katıldığı düğün organizasyonu gerçekleştirildi. Aydınlıoğlu ailesinin Bodrum turizmine kazandırdığı beş yıldızlı Royal Asarlık Beach Hotel & Spa otelde gerçekleşen rüya gibi bir düğün organizasyonu davetliler tarafından kusursuz bir düğün olarak değerlendirildi.

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (8)BAŞKAN KOCADON ÇOCUKLUK ARKADAŞININ OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Selda ve Zeki çiftinin nikâhını kıymadan önce şöyle konuştu; “Güzel evlatlarımızın bu mutlu gününde onları yalnız bırakmayıp, ailenin ve gençlerin bu mutluluklarını paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarken, gençler adına da hoşgeldiniz diyorum. Bu gün Bodrum Belediye Başkanı olarak bu nikâhı kıyabiliyorsam, Zeki evladımın ailesinin çok büyük ve önemli katkıları vardır. Sevda kızımızı ve ailesini yeni tanıyoruz ama o artık bizim kızımız. Böyle bir aileyi seçtiği için kutluyorum onu. Biz Mehmet Aydınlıoğlu kardeşim ile okul arkadaşlığı yanında, babalarımızın da çok özel bir dostluğu vardır. O nedenle bu gün bu nikahı kıymaktan dolayı çok mutluyum ve keyifliyim. Bu ailenin Bodrum’un bu günlere gelmesinde çok büyük emekleri vardır. Mehmet kardeşim ile okul yıllarında beraberdik. Ticari hayata da aynı yıllarda birlikte başladık. Bu güne kadar yakalandığımız ekonomik krizleri birlikte, omuz omuza mücadele ederek atlattık. Bodrum sevdamızdan asla vazgeçmedik. Bodrum’un dünyaya açılan medeni kapısı olmasında, bir marka olmasında Zeki evladımın ailesinin çok önemli katkıları vardır. Ben bu aileye Bodrum adına teşekkür ediyorum ve bu mutlu günlerini benimle ve sizlerle paylaştıkları için de çok teşekkür ediyorum…”

Başkan Kocadon daha sonra nikâh adine geçti. Genç çift ve şahitlerin imzalarını atmasının ardından da Başkan Kocadon Sevda ve Zeki’yi eş ilan etti.

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (7)DAVETLİLER TÜRKÇE ve YABANCI ŞARKILARLA ÇOŞTULAR…

Sevda ve Zeki ilk danslarını Özdemir Erdoğan’ın “Bana Ellerini ver, Hayat Seni Sevince Güzel, Sana Ömrümü adadım…” şarkısı eşliğinde yaptılar. Thor Ajans ve Party Fiesta Organize  tarafından organize edilen düğünde İzmir’in ünlü orkestralarından birisi olan, İzmir Express’in çok özel yerli ve yabancı dildeki şarkıları davetlilere çok güzel anlar yaşattı.

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (1)YOĞUN BİR KATILIM OLDU, TAKI MERASİMİ SAATLERCE SÜRDÜ…

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Yönetim Kurulu üyeleri, BODTO Meclis üyeleri, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BODER Başkanı Halil Özyurt ve BODER Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum’un iş ve siyaset dünyasından birçok isim Selda ve Zeki Aydınlıoğlu çiftinin düğününe katıldılar. Düğünde en çok dikkat çeken noktalardan birisi ise saatlerce süren ve çok uzun takı kuyruğu oldu. Diğer taraftan Bodrumluların bir çoğunun bildiği gibi

zeki aydınlıoğlu selda erol evlendi (11)CAN DOSTLAR DÜĞÜN SAHİBİYDİ…

Mehmet Aydınlıoğlu, Mehmet Kocair ve Cahit Biliroğlu ayrılmaz bir üçlüdür. Her hafta mutlaka bir araya gelirler ve Bodrum gündemine dair değerlendirmeler yaparlar ve görüş alışverişlerinde bulunurlar. Bu üçlü çok sık olmasa da kimi zaman misafir de kabul ederler. Kendilerini ailenin bir ferdi olarak gören Mehmet Kocair ve Cahit Biliroğlu düğünün başladığı ağırlıktan itibaren, hem kına gecesinde, hem de düğün töreninde Mehmet Aydınlıoğlu ile birlikte düğün sahibi olarak misafirler ile tek tek ilgilendiler. Bu ayrılmaz üçlünün dostluklarına gıpta ile bakan davetliler; “Bu üçlünün dostlukları ömür boyu sürsün. Bu dostlukları hiç bozulmasın…” dileğinde bulundular.

cahit biliroğlu mehmet kocair mehmet aydınlıoğlu

zeki aydınlıoğlu evlendi 15 (7)BODRUM’UN DÜĞÜN MEVSİMİ DİYE BALAYINI ERTELEDİLER…

Sevda ve Zeki Aydınlıoğlu’nun nerede balayı yapacakları ise yine gecenin en çok merak edilen konusuydu. Zeki Aydınlıoğlu balayı tatili ile ilgili çok ilginç bir yanıt verdi; “Biz şimdilik büyük ölçekli bir balayı planlamadık. En önemli sebebi ise biliyorsunuz Eylül, Ekim ayları Bodrumluların düğün aylarıdır. Bu hafta ve sonraki haftalarda çok sevdiğim arkadaşlarımın ve aile dostlarımızın da düğünleri var. Onlar bizim en mutlu günümüzde beni yalnız bırakmadılar. Doğal olarak bende onların o mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayacağım. Bize yakışan budur. Eşim Sevda’da bunu anlayışla karşıladı. Zaten beş seneden bu yana biz Bodrumluların bu özelliğini öğrenmiş ve anlamıştı…” dedi.  Sevda ve Zeki Aydınlıoğlu çifti hafta için Kaş’ta mütevazi bir şekilde tatillerini yaparken, Ekim ayı boyunca hafta sonu gerçekleşecek olan düğünlere de katılacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.