Bodrum Gündem

BU YATIN EŞİ ve BENZERİ YOK…

Barbaros Yatçılık Virtuoso (6)

Türkiye’de mavi yolculuk konusunda sektörün öncüsü olan Barbaros Yatçılık tarafından üretilen 34 metre uzunluğunda ve 8 metre enindeki “Virtuoso” yatı suya indirildi.

Bodrum Gündem Haber

Barbaros Yatçılığın kendi filosuna kattığı en yeni yat olan “Virtuoso”; gulet görünümü olmasının yanı sıra modern tasarımı ve çizgileriyle şirkete yepyeni bir soluk getirdi. İçerisinde 2 master kabin dahil 6 geniş kabini bulunan yatta aynı zamanda 2 güverte ve geniş iç alanlarıyla rahatlıkla 15-20 kişi arası gruplara hizmet verebiliyor.

Türkiye ve Yunan adaları arasında hizmet verecek olan lüks yat, özellikle gözde tatil merkezlerinden olan Santorini ve Mykonos turları için şimdiden yüksek talep görmeye başladı. Yatın üretimine başlandığı günden beri içinde hizmet vermesi için özel bir ekip yetiştirildi. Bu deneyimli ekip tarafından misafirlerinin istediği tüm taleplere tereddütsüz hizmet verecek olup, “Virtuoso” yatı sadece özel kiralamalar için kullanılacak. Normalde mavi yolculuk sezonu Nisan ayından Kasım ayına kadar sürüyor, fakat iç mekânlarının genişliği ile göze çarpan yat 12 ay boyunca her türlü talebe açık olarak denizde bulunduruluyor.

Bu sene özellikle yerel müşterilerle turlar yapan “Virtuoso”, dünyanın her yerinden misafirlerini beklemekte olup bu yat için özel bir rezervasyon ekibi oluşturuldu.

Bodrum’da eşi benzeri bulunmayan ve kendine özel bir marka olarak piyasaya çıkarılan Virtuoso’nun aynı zamanda kendisine ait bir web sitesi var. Bu web sitesinden yat ile ilgili her türlü bilgiye ulaşılabiliyor;  www.virtuosoyacht.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.