Bodrum Gündem

BESİAD MAY AJANS İLE EL SIKIŞTI…

BESİAD MAY AJANS İLE EL SIKIŞTI…

besiad-may-ajansBodrum iş hayatı için önem arz eden BESİAD, May Ajans ile el sıkıştı. Bodrum ekonomisi ve iş dünyası için çok özel bir yere sahip olan Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD, sosyal medya hesaplarının yönetimi, ajans hizmetleri ve PR alanında çözüm ortağı olarak May Ajans ile çalışma kararı aldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum iş insanlarını ortak bir platformda buluşturmak için kurulduğu 2003 yılından buyana Bodrum esnaf ve iş adamlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerini kendilerine misyon edinmiş bir dernek olan BESİAD, tam kapsamlı bir ajans hizmeti sağlayan ve Besiad üyesi May Ajans’ı kendine çözüm ortağı olarak seçti.

may-ajans-ayşegül-ülküAyşegül Ülkü tarafından kurulan ve bünyesinde hepsi alanında uzman 11 kişilik bir ekiple çalışan May Ajans, büyük şehirlerde iş yapan büyük ajansların verdiği tüm hizmetleri Bodrum’da müşterilerinin ayağına getirmeyi başarmıştır.

Bodrum’un eksik ve yetersiz hizmet üreten sektörlerinden birini ayağa kaldıran May Ajans, yeni müşterileri BESİAD için, grafik, tasarım, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik tasarımı, PR hizmetleri, web tasarımı, prodüksiyon hizmetleri ve günümüzün olmazsa olmazı sosyal medya yönetimi gibi hizmetler üretecektir.

Kuruluşunun ardından yaptığı gerek sosyal, gerek iş hayatına dair faaliyetleriyle, gün geçtikçe Bodrum iş dünyası ve sivil toplum hayatında çok önemli bir boşluğu doldurur hale gelmeyi başaran BESİAD, sadece dernek üyelerine değil, Bodrum’a da değer katmaya devam edecek. Bodrum merkezli olmasına rağmen ülke çapında federasyon ve konfederasyonlar ile önemli ilişkiler içinde olan, BESİAD, Bodrum’a hizmet ilkesini her zaman ön planda tutmaya devam edecektir.

BESİAD, Ülkemizdeki ve Bodrum’daki gelişmeleri yakından takip etmekle kalmayıp, hukuki ve mali konularda eğitimler vererek, düzenlediği panel ve toplantılarla üyelerini ve Bodrum iş dünyasını bilgilendirmeye yönelik üzerine düşen sosyal sorumluluğunu da yerine getirmeye devam ediyor.

Üyelerine ekonomik avantajlar sağlamanın yanı sıra, üyeler arası ticari ilişkileri geliştiren, organizasyonlarıyla da güç birliği içerisinde Olan BESİAD, Gesifed (Güney Ege Sanayici ve İş Adamları Federasyonu) kurucu üyesi, Türkonfed üyesi olarak, sadece Bodrum’la sınırlı kalmayıp, iletişimlerini ve girişimlerini ulusal düzeye taşımıştır.

besiad_emre_korogluEmre Köroğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürdüğü günümüzde 175 üyesiyle, yeni projelere imza atan BESİAD, Bodrum ve bölgesinde iş hayatını geliştirmek, iş hayatının her alanında gördüğü eksiklik ve yanlışlıkları gündeme getirmek, ekonomik ve ticari alanda sivil toplum hizmetlerini yerine getirmek misyonlarını sürdürmeye devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.