Bodrum Gündem

BYSK’LI YÜZÜCÜLER AÇIKSU YÜZME ŞAMPİYONASINDA 7 MADALYA ALDI…

BYSK AÇIKSU ŞAMPİYONASI (4)BYSK –Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü, ev sahibi olduğu Bodrum’da bu yıl 6.sı düzenlenen Aquamaster Türkiye Açıksu Yüzme Şampiyonası’nda 7 madalya alarak Bodrum’u başarıyla temsil etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’unun eşi Hülya Kocadon’un  1500 mt yarışına katılarak 6. olduğu ve Triathlon sporcusu kızı Zeynep Kocadon’un da 3000 mtde 01:17:13 derecesiyle bronz madalya aldığı  yarışlara Türkiye’nin çeşitli  illerinden ferdi sporcular ve kulüplerle yaklaşık 300 yüzücü katıldı.

Aquamasters Spor organizasyon, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Valiliği, Muğla Gençlik Hizmetleri  Spor İl Müdürlüğü’nün işbirliği ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle 6-8 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Aquamasters  Açık Su Yüzme Yarışları, Bodrum’un Kargıcak Koyu’nda Hapimag Sea Garden Oteli’nde gerçekleştirildi.

Üç gün süren yarışlara Bodrum Yüzme ve Su Sporları Kulübü 8 lisanslı sporcusuyla katıldı. Toplamda 6 gümüş 1 bronz madalya kazanarak Bodrum’u başarıyla temsil eden Bodrum’un genç yüzücüleri 1500 mt, 3000 mt, 6000 mt ve Karma Bayrak kategorilerinde yarıştılar.

3000 mt kategorisinde Mehmet Emre Şahin (14 yaş)  0:49:05 derecesiyle bronz madalya, 6000 mt kategorisinde Aysu Türkoğlu (16 yaş)  1:36:09 derecesiyle gümüş madalya, Kıvanç Erol (38 yaş) 02:09:38 derecesiyle gümüş madalya kazandılar. Bayrak Yarışı Karma Kategorisinde ise Mehmet Emre Şahin, Melis Serdar, Egemen Çetinkol ve Aysu Türkoğlu 30:59 derece elde ederek  gümüş madalya ya hak kazanarak Bodrum’u başarıyla temsil ettiler.

Bodrum Yüzme ve Su Sporları kulübü Başkanı ve Baş Antrenörü Boğaç Sülün ; “İlk kez Bodrum’da gerçekleştirilen Açık Su yarışlarında ev sahibi kulüp olarak yer almak yarışmak ve Bodrum’u başarıyla temsil etmek bizi oldukça gururlandırdı.Çocuklarımız çok emek veriyorlar.Haftanın 5 günü günde 2 saat yoğun antremanlarla yarışlara hazırlanıyoruz. Bodrum’dan daha fazla yüzücüler çıkarmak hedefimiz.Bu nedenle Bodrum’da yaşayan herkesi yüzme sporuna davet ediyorum.Ayrıca,yarış öncesi ciddiyet ve azim ile antreman yapan ve yarışa hazırlanan , Yarışlarda da  çocuklarımızla gençlerimizle yüzen ve onlara örnek olan Sayın Hülya Kocadon’un  ve Zeynep Kocadon’un çocuklarımıza kattığı motivasyon için, Kocadon Ailesine kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.