Bodrum Gündem

FERİHA DAĞLI OASİS NUROL SANAT GALERİSİ’NDE

FERİHA DAĞLI OASİS NUROL SANAT GALERİSİ’NDE

 

oasis feriha dağlı resim sergisiOASİS Nurol Sanat Galerisi’ne  “İzmir’in Kedileri’’ Resim  Sergisi ile Feriha Dağlı konuk oluyor. Feriha Dağlı’nın  katılımı ile gerçekleşecek sergi kokteyli, 17 Ekim  2017 Salı  günü saat 18:00’de açılacak ve 4 Kasım 2017 tarihine kadar, pazartesi hariç her gün 12.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 FERİHA DAĞLI

Akhisar’da doğan Dağlı, 1981 yılında Buca Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında karikatürle ilgilendi. İzmir Karikatürcüler Derneği üyesi olarak yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli yarışmalara ve sergilere katıldı.

1985’te Ferart Sanat Galerisini açtı. Birçok sergiye ev sahipliği yapan bir galeride birçok öğrenci yetiştirdi. Akhisar Sanat Kulübü, Hayvan Dostları Derneğini Kurdu. Yirmi altı yıllık resim öğretmenliğinin sonrasında emekli olup İzmir’e yerleşti.

1990 yılından beri amatörce müzik, edebiyat ve tasarımla uğraşan Feriha Dağlı, aynı zamanda Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesidir. İzmir Alsancak’taki atölyesinde resim çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.