Bodrum Gündem

NİDA ALÜMİNYUM YENİ TESİSLERİNİ HİZMETE AÇTI…

NİDA ALÜMİNYUM YENİ TESİSLERİNİ HİZMETE AÇTI…

orkun şardan Nida yönt kurul başkanıİş adamı Orkun Şardağ tarafından Samsun’da kurulduğu 2001 yılından bu yana, alanında birinci sınıf ürün üretimlerine imza atarak, dünya markaları ile çalışan, Nida Alüminyum, Yeni yüzüyle, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Bodrum Gündem Haber

İlke olarak kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen, 2009 yılından bu yana Bodrum’da faaliyetlerine devam eden Nida Alüminyum A.Ş, Ege Bölgesine daha yüksek hacimde hizmet verebilmek için üretim parkurunu genişleterek, 1.400m ² alanda yeni ve son teknoloji makineleri ile hizmet vereceği Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No:293 B-2 Bodrum adresine taşındı.

NİDA ALÜMİNYUM BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATMIŞ…

Uzmanlık, güven, dürüstlük ve empati ilkelerine dayanarak sürdürdüğü çalışmaları sonucunda, sadece Bodrum’da değil, tüm Ege Bölgesi’ne Bodrum’dan fayda sağlayan Nida Alüminyum A.Ş. konusunun uzmanlarından oluşan güçlü ekibi ile, maksimum kalite, minimum maliyet anlayışına sahip çıkarak, bugüne kadar bir çok başarılı projeye imza atmış.

YURTDIŞINA DA AÇILDILAR…

Alüminyum doğrama ve korkuluk üretimi ve uygulamaları, alüminyum cephe sistemleri uygulamaları, otomatik panjur ve kapı sistemleri uygulamaları, cam paraduş sistemleri gibi sağladığı ürün ve hizmetler ile Ege Bölgesi genelinde villalar, konut siteleri, residance’lar, turizm tesisleri, kamu kuruluşları, bankalar, iş merkezleri ve eğitim kurumları üzerinden sayısız projeye imza atmış. Yurt içi pazarındaki konumunu her geçen gün yükselterek devam ettiren Nida Alüminyum A.Ş. 2006-2008 yıllarında Bakü-Azerbaycan’da Esra Plaza, Haydar Aliyev Çocuk Parkı ve birçok idari bina projelerinde yer alarak Bodrum bayrağını yurt dışı pazarlarda da başarıyla dalgalandırmış.

KURUMSAL BİR FİRMA…

Kurulduğu yıl itibariyle giydirme cephe, kapı ve pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel, kış bahçeleri, güneş kırıcılar, solar sistemler, otomatik panjur ve garaj kapısı sistemleri, fotoselli otomatik kapı sistemleri uygulamaları ile kısa sürede sektörde kendine önemli bir yer edinmiş. Sektöründe gösterdiği başarılı çalışmaları ve müşterilerinin takdiri ile günden güne büyüyen Nida Alüminyum, 2015 yılında anonim şirket olarak, sektördeki kalitesini ve kalıcılığını perçinlemiş.

İLKESİ KALİTELİ HİZMET ve GÜVEN…

Kuruldukları günden bu güne “Yaşama sizin için, sizin gözünüzden bakmaya devam ediyoruz” sloganıyla yol aldıklarını belirten Nida Alüminyum A.Ş.’nin kurucusu Orkun Şardağ; “Hayallerinizdeki yaşam ve çalışma alanlarının bir adım ötesini yaşamınıza yerleştirmek için her gün kendi kalitemizle yarışıyoruz. Bu nedenle kurulduğumuz ilk günden, bu yana sürdürdüğümüz, sloganımızla örtüşen, bize yakışan, sizlerin hak ettiği kalite ve mutluluğunuza yakışır çözümler üretmek için kendimizle yarışmaya devam edeceğiz…” diyerek, Nida Alüminyum A.Ş. olarak mevcudiyetleri devam ettiği müddetçe, verdikleri kaliteli hizmet ve güvenin artarak devam edeceğini vurguluyor.

nida-22092017-fb

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.