Bodrum Gündem

ORTAKENT ESKİ MUHTARI ESAT DENİZ TOPRAĞA VERİLDİ…

esat-deniz-ortakent-toprağa-verildi-(111)

Birkaç aydır akciğer kanseri ile mücadele eden ve Sakine Deniz ile evli 1935 doğumlu Ortakent eski Muhtarı Esat Deniz Ortakent’te toprağa verildi.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

21 Ekim Cumartesi günü vefat eden Şennaz, Eyüp ve Ahmet Deniz’in babaları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Mahmut Kocadon ve İş insanı Dilek Kocadon’un dayıları, İMO Bodrum Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Deniz’in dedesi, Fatma Kocadon’un ağabeyi Ortakent’in eski muhtarlarından 1935 doğumlu Esat Deniz Ortakent Mezarlığında yoğun katılımın olduğu bir cenaze töreni ile toprağa verildi.

Merhum Esat Deniz için 22 Ekim Pazar günü Ortakent Merkez Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı öncesinde Ortakent Köyiçindeki evine getirilen Esat Deniz için helallik alındıktan sonra, öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.  Cenazeye Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ve Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Ortakent ahalisi katıldı. Oldukça kalabalık olan cenaze töreninde Merhum Esat Cengiz’in oğulları Ahmet ve Eyüp, yeğenleri Mehmet ve Mahmut Kocadon ile torunu Mahmut Deniz taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazının ardından eski Ortakent Belediye binasına kadar taşınan merhum Esat Deniz Ortakent Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.